Alle nieuws

Antonio Nusa: “Mijn harde werk loont”

Jupiler Pro League

Antonio Nusa werd wat rust gegund na de interlands met Noorwegen. De flankaanvaller mocht invallen in de tweede helft en bracht uiteindelijk Club op een 3-2 voorsprong.

“Ik ben blij dat ik het team kon helpen. Ik maakte mee het verschil want het was nog 2-2 gelijk. Ik dropte de bal gewoon in die zone omdat er ofwel iemand zal inkomen ofwel de bal in doel gaat. Ik had al een goed gevoel toen ik de bal raakte. Toen ik inviel vroeg de coach me om mee het verschil te maken en de positieve energie te brengen. Toen ik weg was met de nationale ploeg, gebeurde er veel. Het is allemaal nieuw voor mij en het is veel om te verwerken. Zo is voetbal éénmaal, alles wijzigt snel. Ik ben blij dat ik hier ben en het toont dat mijn werk begint te lonen. Ik hoop nu donderdag te starten tegen Besiktas. Ik kijk ernaar uit en hoop een goede match te spelen.”

Antonio Nusa besloot om bij Club te blijven. “Ik wil hier verder doorgroeien, die keuze was al gemaakt met mijn familie en makelaar. Ik zie wel wat er komt in de toekomst. Ik denk nu gewoon aan het nu, de focus ligt bij Club Brugge en een betere speler worden. De coach luistert goed naar mij met wat er allemaal gebeurde, we zitten op dezelfde golflengte. Hij helpt me kalm te blijven en mezelf te zijn. Het communiceren gaat ook goed want het Noors is onze moedertaal.” (KN)