Alle nieuws

Bied mee op de gesigneerde wedstrijdshirts van Club NXT

Younited

Challenger Pro League

Vrijdagavond werd het startschot gegeven voor de kerstactie waarbij fans een bod kunnen plaatsen op gesigneerde wedstrijdshirts ten voordele van Younited Belgium. Als fan van Club Brugge kan je meebieden op match worn exemplaren uit Patro Eisden – Club NXT & Club Brugge – Union.

Gisteren speelden onze youngsters van Club NXT met het logo van Younited Belgium op de borst in het verre Maasmechelen. Alhoewel het dit keer geen geluk heeft gebracht in het scoreverloop, kan het shirt naast het veld wel nog vele mensen gelukkig maken. Zo kan jij eigenaar worden van een uniek gesigneerd en match worn shirt en gaat de opbrengst integraal naar Younited Belgium.

Wat is Younited juist?

Wel, Club Brugge heeft ook een Younited team waarbij het daklozen, mensen in thuislozenzorg en personen met een drugs- en of alcoholverslaving wekelijks (op maandagavond) samenbrengt om te voetballen, zich te amuseren en te genieten. Ongeacht hun leeftijd, afkomst of thuissituatie vinden de spelers van het Club Brugge Younited team vriendschap, geborgenheid en securiteit bij elkaar. Ze zijn niet alleen ploeggenoten, ze zijn een familie. Samen zetten ze wekelijks stappen richting een betere toekomst!

Bied hier mee op de shirts uit Patro – Club NXT