Alle nieuws

Blauw-Zwart levert 8 internationals af

De laatste interlandbreak van 2023 is aangebroken. Acht spelers trekken tijdens deze periode de wereld rond om de kleuren van hun nationaal team te verdedigen. Hieronder kan je terugvinden welke speler wanneer in actie komt.

Bjorn Meijer – Jong Oranje

Verdediger Bjorn Meijer werd door de bondscoach van Jong Oranje opgeroepen voor twee kwalificatiewedstrijden voor het EK. Jong Oranje neemt het tijdens de interlandbreak op tegen Gibraltar en Zweden.

Speeldata:

Donderdag 16 november om 20u00: Jong Oranje – Gibraltar U21

Maandag 20 november om 18u00: Zweden U21 – Jong Oranje

Denis Odoi – Ghana

Denis Odoi is na een tijdje afwezigheid opnieuw opgeroepen voor het nationale team van Ghana. Samen met zijn Ghanese ploegmaats maakt hij zich op voor twee WK-kwalificatiewedstrijden.

Speeldata:

Vrijdag 17 november om 17u00: Ghana – Madagaskar


Dinsdag 21 november om 17u00: Comoren – Ghana

Tajon Buchanan – Canada

Bondscoach Mauro Biello rekent opnieuw op TJ. Hij maakt zich op voor de dubbele confrontatie in de kwartfinales van de CONCACAF Nations League tegen Jamaica.

Speeldata:

Zaterdag 18 november om 01u00: Jamaica – Canada

Woensdag 22 november om 01u30: Canada – Jamaica

Romeo Vermant & Jorne Spileers – België U21

Ook Romeo Vermant en Jorne Spileers kunnen tijdens de interlandbreak in actie komen. De aanvaller en verdediger werden door U21-bondscoach Gill Swerts opgeroepen voor twee kwalificatiewedstrijden voor het EK met de U21.

Speeldata:

Vrijdag 17 november om 20u00: België U21 – Schotland U21

Dinsdag 21 november om 20:00: België U21 – Spanje U21


Hugo Vetlesen – Noorwegen

Onze Noor mag zich opmaken voor twee wedstrijden tijdens de interlandbreak. Noorwegen speelt eerst een vriendschappelijke wedstrijd en speelt vervolgens hun laatste wedstrijd in de groepsfase voor de EK-kwalificatie, maar kan de top 2 van het klassement niet meer bijbenen.

Speeldata:

Donderdag 16 november om 18u00: Noorwegen – Faeröer

Zondag 19 november om 20u45: Schotland – Noorwegen


Raphael Onyedika – Nigeria

Raphael Onyedika heeft samen met de Super Eagles twee kwalificatiewedstrijden voor het WK op de planning staan tijdens de interlandbreak. Als eerste spelen ze tegen Lesotho, gevolgd door een wedstrijd tegen Zimbabwe.

Speeldata:

Donderdag 16 november om 17u00: Nigeria – Lesotho

Zondag 19 november om 14u00: Zimbabwe – Nigeria


Andreas Skov Olsen – Denemarken

Ook voor onze Deen staan er nog twee wedstrijden voor de EK-kwalificatie op het programma. Denemarken staat tweede in hun groep met 19 punten en ligt in pole position voor een ticketje voor het aankomende EK.

Speeldata:

Vrijdag 17 november om 20u45: Denemarken – Slovenië

Maandag 20 november om 20u45: Noord-Ierland – Denemarken