Alle nieuws

Business deal: gratis schoonmaakanalyse

Partnerships

Met dank aan een samenwerking tussen Club en BELCCO laat u uw bedrijfsruimte, gebouw of industrieel pand binnenkort weer stralen. Ontdek alles over BELCCO en scoor uw straffe business deal!

Waslijst aan diensten

Als u op zoek bent naar een onberispelijke en vlekkeloze werkomgeving is BELCCO de geknipte partner. Het professionele schoonmaakbedrijf biedt namelijk een breed scala aan onderhoudsdiensten voor bedrijven en particulieren in heel België. Naast reguliere schoonmaak, kunt u ook aankloppen bij BELCCO voor het reinigen van werven, ontsmetting van werkruimtes, ongediertebestrijding, ramenwasserij, sneeuwruimen, en nog veel meer.

Scoor uw business deal

Met dank aan de samenwerking tussen Club en BELCCO geniet u tijdelijk van een gratis analyse van uw huidige schoonmaak en dat 7 dagen op 7 en 24 uur op 24. Bezorg uw schoonmaakbehoeften en ontvang een oplossing op maat, zonder verplichtingen.

Interesse in deze tijdelijke business deal of meer weten over de waslijst aan schoonmaakdiensten van BELCCO? Neem dan contact op met olivier.vanuytvanck@belcco.be of bel naar 09/219 01 75 voor uw aanbod op maat.

SCOOR UW BUSINESS DEAL