Alle nieuws

BWT nieuwe mouwpartner Club Brugge

Partnership nieuws

BWT zal vanaf dit seizoen de mouw van Club Brugge sieren. BWT – Best Water Technology – zal naast het mouwpartnership met Club ook inzetten op een full sustainable verhaal rond verantwoorde waterbeleving in de Blauw-Zwarte familie.

Best Water Technology, kortweg BWT, is dé internationaal toonaangevende watertechnologiegroep. Met wereldwijd meer dan 80 dochter- en zusterbedrijven, plus R&D-afdelingen in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Rusland en meer dan 5.500 werknemers is BWT een echte wereldspeler. Sportfans kennen zeker het kenmerkende roze kleur van het BWT Alpine Formule 1 racing team van Pierre Gasly en Esteban Ocon.

Nu komt BWT dus op de mouw van Club Brugge te staan. Daarnaast wil BWT inzetten op verantwoorde drinkwaterbeleving in het hele Blauw-Zwarte ecosysteem. In het kader hiervan worden drinkfonteinen voorzien in het Belfius Basecamp, Jan Breydel, The NEST,…

Alle Club Brugge spelers én medewerkers zullen een BWT Pink Bottle ontvangen om via de BWT-drinkfonteinen water te kunnen gebruiken op een ecologische manier en zo heel wat extra afval te vermijden. Afgelopen zaterdag konden supporters al kennis maken met BWT via een Hydration zone en activatiestand op de Season Kick-Off. De uitrol van deze verantwoorde drinkwaterbeleving start bij de medewerkers en spelers van Club Brugge maar zal in de toekomst uitgebreid worden naar alle fans en business-partners.

Vandaag werd het partnership met BWT gelanceerd door Simon Mignolet die in primeur het nieuwe keepersshirt – in BWT-Pink – presenteerde. BWT straalt nu ook op de mouw van het nieuwe home shirt.

Commercial Director van Club Brugge Jeroen De Smet: 

“We zijn fier om deze marktleider met internationale reputatie te mogen verwelkomen. Met BWT, ook als partner actief in Formule 1, zetten we namens Club concrete & waardegedreven stappen inzake ESG/sustainability & maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Managing Director BWT België Bert Dewinter: 

“We zijn zeer verheugd te kunnen aankondigen dat voetbalclub Club Brugge KV vanaf nu samen met BWT “Change the world - sip by sip”. Weer een grote stap om ons merk, onze roze visie en onze knowhow over het beste, lokaal gemineraliseerde water wereldwijd te verspreiden.”

Pre-order vanaf nu hier het nieuwe keepershirt van Simon Mignolet.

PRE-ORDER NU!