Alle nieuws

Club Brugge KV verlengt partnership met MatchWornShirt tot 2030

Dankzij een vernieuwde samenwerking met MatchWornShirt kunnen fans van Club Brugge KV tot 2030 gebruik blijven maken van online veilingen met exclusieve gesigneerde truitjes van hun favoriete spelers.

Elke wedstrijd een unieke kans

Club Brugge begon in 2019 een samenwerking met MatchWornShirt en sindsdien is er een zeer succesvolle relatie ontstaan. Om nog een stap verder te gaan in deze samenwerking biedt MatchWornShirt vanaf nu de mogelijkheid om de truitjes van de basisspelers van elke wedstrijd te bemachtigen. Op deze manier zullen fans de kans krijgen een uniek stukje van de wedstrijd in huis te halen, ongeacht tegen wie of waar Club Brugge speelt.

Een aanzienlijk deel van het geld dat door een veiling wordt opgehaald zal naar de Club Brugge Foundation gaan, die zich inzet tegen racisme en dakloosheid en daarnaast mensen van alle leeftijden stimuleert om meer te bewegen en gezond te leven.

Tijmen Zonderwijk, medeoprichter van MatchWornShirt, gaf commentaar op het vernieuwde partnership: "Iedereen weet dat Club Brugge een buitengewoon succesvolle club is. "Ik waardeer dan ook enorm dat we nog minstens zeven seizoenen met elkaar samenwerken."

"We zijn verheugd om dit langdurige partnership aan te gaan met een marktleider die passie combineert met innovatie en prestaties, we delen deze waarden en ambitie" (Jeroen De Smet - Commercieel Directeur Club).