Alle nieuws

Club dient UEFA-A lijst voor Groepsfase Conference League in

UEFA Conference League

Maandag 4 september is de deadline voor het indienen van de UEFA A-Lijst voor de groepsfase van de Conference League. Met het indienen van die lijst sluit Club zijn zomermercato af.

Op de lijst staan:

Balanta Eder


Barbera Victor


Boyata Dedryck


Buchanan Tajon


De Cuyper Maxim


Homma Shion


Jackers Nordin


Jutglà Ferran


Mechele Brandon


Meijer Bjorn


Mignolet Simon


Nielsen Casper


Nusa Antonio


Odoi Denis


Onyedika Raphael


Ordóñez Joel


Shinton Nick


Skoras Michal


Skov Olsen Andreas


Sowah Kamal


Thiago Igor


Vanaken Hans


Vetlesen Hugo


Zinckernagel Philip


Spelers die sinds hun 15e verjaardag minstens 2 opeenvolgende jaren bij Club aangesloten zijn komen automatisch op de UEFA B-lijst maar zijn dus evengoed speelgerechtigd. Bij Club zijn dit: Jorne Spileers, Chemsdine Talbi, Romeo Vermant en Kyriani Sabbe.

Club Brugge sluit zijn zomermercato af na het aantrekken van Hugo Vetlesen, Philip Zinckernagel, Michal Skoras, Victor Barbera, Nordin Jackers, Maxim De Cuyper (terugkeer Westerlo) en Igor Thiago. Daarnaast werden Joel Ordonez, Kyriani Sabbe en Chemsdine Talbi definitief naar de A-kern gepromoveerd.

De Brugse ziekenboeg loopt ook langzamerhand leeg. Bjorn Meijer (pubalgie) traint nog individueel buiten maar wordt in de loop van volgende week terug bij de groep verwacht. Casper Nielsen (side strain) kan deze week al geleidelijk de groepstraining hervatten en wordt terug fit verwacht na de interlandbreak. Tajon Buchanan (hamstrings) ondergaat vandaag een scan waarna de ernst van de blessure duidelijker zal worden. Joe Bursik en Chemsdine Talbi (beiden kruisband) revalideren verder.