Alle nieuws

Club is Life: alles over de abonnementenverkoop

Club Brugge. 1891. Blauw en Zwart. Overal waar je gaat kom je ermee in aanraking. Een sticker op een verkeerslicht, ‘Wonderwall’ op de radio, het gespreksonderwerp op het werk. Bij velen zelfs vereeuwigd op de borst of arm. Club. Is. Life. En binnenkort begint er een nieuw deeltje van ons Clubleven: seizoen 2024-2025.

Of het nu jouw twintigste seizoen is als Club-abonnee of jouw allereerste: we geven graag alle info op een rijtje:

  • De prijs verandert niet. Abonnees kunnen hun zitje in de voorrangsperiode verlengen aan hetzelfde tarief als tijdens de early bird periode vorig seizoen.

  • Uitgesteld betalen kan. Club en Alma bieden iedereen de mogelijkheid om hun abonnement in schijven af te lossen, zonder extra kosten.

  • Club ID Gold blijft. De meer dan 13.500 fans die het exclusieve membership dit jaar hebben verzilverd zullen van tal van voordelen kunnen genieten en krijgen al meteen 5% cashback op hun abonnement. Volgend seizoen opnieuw 90% van de wedstrijden aanwezig of je zitje vrijgegeven indien dat niet lukt? Dan ben je het seizoen erna ook (opnieuw) Club ID Gold.

  • Ook Club ID behoudt z’n voordelen. 5% cashback op drank, eten, tickets en in de Club Shop, €25 startbedrag, gratis naar wedstrijden van Club NXT en YLA, gratis verzending in de Club Shop, voorrang op tickets, etc. Daar verandert niks.

  • De ‘Young Blues’ worden opgericht. Een nieuw membership voor 13 – 17 jarigen die naast de Bibi’s Club en Club Kids extra meerwaarde biedt op maat. Een gratis sjaal, leuke stickers, high fives geven aan de spelers na de wedstrijd en veel meer. Geen Club ID of Club ID Gold voor die leeftijdsgroep, wel een Young Blues ID of Young Blues Gold ID voor degenen die vorig seizoen de streak van 90% hebben behaald.

Wanneer kan je jouw nieuwe hoofdstuk beginnen?

Wel, abonnees hebben tot vrijdag 26 april om hun zitje te verlengen in de voorrangsperiode. Tussen vrijdag 3 mei en zondag 5 mei geldt er een wisselperiode voor wie wil verplaatsen. Op maandag 6 mei zijn de fans op de wachtlijst aan de beurt en de dag erna, op 7 mei, start de vrije verkoop.

Club is Life. Then, Now and Always.

Vragen? AskClub.be

Alle voordelen van Club ID Gold, Club ID, Young Blues, ..? memberships.clubbrugge.be