Alle nieuws

Club Kids & Kinepolis slaan de handen in elkaar

Club Kids

Kinepolis

De teller staat intussen op meer dan 1200 leden. De grootste supportersclub van Blauw-Zwart blijft groeien en ook de grootste bioscoopketen van ons land, Kinepolis, stapt nu mee in het verhaal.

Nadat de Club Kids eind vorig jaar visueel al in een nieuw jasje werden gestopt, lanceerde Blauw-Zwart ook begin dit seizoen nieuwe memberships. Bibi’s Club voor 0-6 jarigen en Club Kids voor 7-12 jaar. Leden krijgen naast een welkomstpakket ook gratis toegang tot heel wat unieke events doorheen het jaar. Bovendien kunnen Club Kids-leden ook o.a. hand in hand oplopen met een speler of vlaggendrager worden voor een vol Jan Breydel.

En nu wordt Club Kids zijn nog leuker. Het partnership met Kinepolis opent tal van deuren voor namiddagen vol plezier. Zo heeft Kinepolis Group vandaag in totaal 110 bioscopen in haar portefeuille, goed voor 1.132 zalen en meer dan 200.000 zitplaatsen. In België kan je op 11 locaties naar de film gaan.

Geniet als Club Kid Member mee van o.a. een mooie korting op jouw volgende Kinepolis bezoek (meer info in de Club app, in de sectie Club Kids) en een fantastisch Club Kids event in de Kinepolis Brugge!

Wil jij volop meegenieten van de voordelen die de samenwerking tussen Club Kids en Kinepolis zal bieden? Maak je dan vandaag nog lid van de Club Kids via memberships.clubbrugge.be.