Alle nieuws

Club NXT U23 & U18 op stage naar Venray

Een weekje na onze A-kern is het nu ook de beurt aan onze U23 en U18. Zij maken zich op voor een pittige trainingsweek in het Nederlandse Venray. Hun trip van dichtbij volgen? Ook dat kan deze week via onze socials!

Ook onze youngsters trekken deze week op stage. Coach Nicky Hayen kan rekenen op spelers die afgelopen seizoen al minuten maakten in 1B zoals o.a. William Simba, de broers De Smet, Sem Audoor, Laurens Goemaere, Daniel Perez, Henri Maton, Sasha Yakyemenko, .... Daarnaast gaat ook nieuwkomer Mohamed Salah El Boukammiri mee naar Nederland. Enkele jongens die vorige week met de A-kern in Sint-Michielsgestel verbleven, sluiten later deze week aan.

Club NXT U23 - Knokke op vrijdag

Op de eerste namiddag wordt al meteen getraind en ook op dinsdagochtend worden de voetbalschoenen aangetrokken vooraleer er Fun Games plaatsvinden in 't Limburgs Uitje. Op woensdag en donderdag wordt de trainingsdag gecombineerd met een quiz en een extra teambuilding. Vrijdag keert de groep terug naar België voor de oefenmatch tegen Knokke op The NEST, gratis voor alle fans.

Ook de U18 van coach Hayk Milkon reist mee naar Venray. Op zaterdag ontmoeten zij dan de U18 van Chelsea om 11u00 op The NEST.

De volledige week van dichtbij volgen? Dan kan op de Facebook-, Twitter- of Instagrampagina van Club NXT.