Alle nieuws

Club NXT versterkt zich met Shandre Campbell

Transfer & contract nieuws - Club NXT

Club NXT heeft zich versterkt met Shandre Campbell. De 18-jarige Zuid-Afrikaan wordt overgenomen van SuperSport United. Shandre wil zich blijven ontwikkelen in Europa en vindt bij Club Brugge een ontwikkelingsprogramma op zijn maat.

Shandre is een jeugdproduct van SuperSport United, waar hij vorig seizoen doorbrak in het eerste elftal. Hij speelde dit seizoen 30 wedstrijden in alle competities, scoorde 5 doelpunten en gaf 6 assists. De linksvoetige vleugelaanvaller tekent een contract tot 2027.

Met de transfer van Shandre geven we invulling aan onze ambitie om binnen ons eigen programma jong talent te werven en verder te ontwikkelen.

De transfer van Shandre is ook uniek voor SuperSport United. Hij is de eerste directe transfer van SuperSport naar een Europese club. CEO Stanley Matthews is trots op deze prestatie: "Shandre is nederig en gedisciplineerd en werkt bij elke training consequent hard om zijn spel te verbeteren. Hij heeft bij Club Brugge een unieke kans gekregen om, in een omgeving van wereldklasse, te spelen met en tegen de beste spelers die Europa te bieden heeft."

Shandre zal morgen zijn eerste training afwerken met Club NXT.