Alle nieuws

Club wint tweede oefenpot overtuigend met 3-0

Op een zonnige zaterdagmiddag werkte Club z’n tweede oefenpot van deze voorbereiding af. Na goals van Vanaken, Thiago en Yaremchuk werd het uiteindelijk een vlotte zege tegen tweedeklasser Beerschot.

Het was wachten tot na de eerste drankpauze voor de eerste echte grote kans. Die resulteerde ook meteen in een doelpunt. In een goeie omschakeling tussen Seys en Vanaken kwam de bal in de hoek tot bij nieuweling Skoras. Hij bracht goed voor en kon een infiltrerende Vanaken bereiken aan de tweede paal. 1-0.

Ook het tweede doelpunt kwam quasi gelijkaardig tot stand. Dit keer was het Rits die de bal voor doel zwiepte en Thiago die z’n eerste voor Club tegen de netten knikte. En ook Roman Yaremchuk had zijn aandeel in de overwinning. Nadat Odoi de 15-jarige Jesse Bisiwu in de hoek kon steken, zwierde die laatste de bal in één tijd voor doel. Yaremchuk werkte beheerst af.

Zo wint Club z’n tweede oefenpot overtuigend met 3-0 en kan het maandag met een goed gevoel op stage trekken.

Club in de eerste helft: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, Seys, Onyedika, Rits, Vanaken, Skoras, Homma en Thiago.

Club in de tweede helft: Shinton, Odoi, Sylla, Ordonez, De Roeve, Audoor, Sandra, Bisiwu (70’ Da Silva), Vermant, Yaremchuk en Sowah.