Alle nieuws

Club zet nieuwe stappen in fan-comfort

Partnerships

Binnen exact één maand start het nieuwe seizoen met de Supercup. Club heeft niet stilgezeten in het tussenseizoen en is trots om enkele nieuwe zaken aan te kondigen die het comfort van onze fans moeten verhogen!

Abonnementen en losse tickets in de Club-app

Binnenkomen in Jan Breydel was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt! Dankzij een geavanceerd toegangsbeheersysteem van SKIDATA, een toonaangevende speler in de stadionindustrie en andere sectoren zoals skigebieden en parkeersystemen, behoort ons stadion nu tot een een groep van vooraanstaande voetbalclubs en -stadia, waaronder Manchester United, Allianz Arena München en Sporting Lissabon.

Dit innovatieve partnership met SKIDATA markeert een belangrijke mijlpaal in het verbeteren van de stadionervaring voor al onze supporters. Het nieuwe systeem is ontworpen om wachttijden drastisch te verminderen, zodat je sneller en zonder gedoe van de wedstrijden kunt genieten. Bovendien kunnen fans nu hun abonnementen en losse tickets eenvoudig in de app bekijken en beheren – printen is verleden tijd!

Betalen met je eigen bankkaart. Sneller en vlotter!

Ook onze betaalsystemen optimaliseren we voor het volgende seizoen. Partners Sjef en Adyen slaan de handen in elkaar om onze fans van een naadloze ervaring te voorzien tijdens het betalen. Zo zal je nog steeds kunnen betalen met je Club ID, maar zal je aanvullend ook kunnen betalen met je persoonlijke betaalmiddel naar keuze. De Blue cards verdwijnen en maken dus ruimte voor gebruiksgemak.

Sjef een Nederlands bedrijf levert de nieuwe kassasystemen in het stadion.
Adyen, als betaalpartner, zal alle betalingen verwerken, zowel offline voor het eten, drinken en merchandising, maar ook online voor tickets of onze online shop.

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen in Jan Breydel! 

Tot binnenkort!