Om dagelijks ervoor te zorgen dat onze spelers vol energie op het veld staan, zijn we binnen Club Brugge op zoek naar een nieuwe souschef. Jij weet als geen ander hoe belangrijk voeding is voor een topsporter. Als souschef van Club Brugge ben je verantwoordelijk voor het bereiden van verschillende gerechten van A tot Z voor spelers, staff en medewerkers!
Wat verwachten we van je?
- Je staat in voor de bereiding van maaltijden doorheen de week en op matchdagen.
- Je zorgt voor de mise-en-place van koude en warme gerechten.
- Je werkt met verse seizoensgebonden producten en lokale bio groenten van hoge kwaliteit recht van het veld.
- Je verwerkt alle producten op een duurzame manier.
- Je checkt de kwaliteit en versheid van producten.
- Je onderhoudt de werkplek en keukenapparatuur.
- Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van voedselvoorraden.
- Je ondersteunt de Head Chef met voorraadorders, voorraadbeheer etc.
Dit maakt je de geschikte kandidaat:
- Je hebt een diploma van kok.
- Je kan je eenvoudig verplaatsen naar The Nest (Roeselare) en het Belfius Basecamp (Westkapelle).
- Je kan zowel zelfstandig werken als in team aan de slag gaan.
- Je bent flexibel en kan presteren onder druk.
- Je draagt discipline, netheid en veiligheid hoog in het vaandel.
- Je hebt oog voor detail, een goede techniek en hebt kennis van de HACCP-normen.
Ben jij de persoon die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer hier!