Om onze U15 en U16 van gezonde en gevarieerde maaltijden te voorzien is Club Brugge op zoek naar een Chef The Nest!
Dit verwachten we van je:
- Je staat in voor de bereiding van maaltijden.
- Je zorgt voor de mise-en-place van koude en warme gerechten.
- Je schikt de borden en zorgt voor de aankleding.
- Je doseert en mengt ingrediënten.
- Je wast, reinigt en snijdt groenten en fruit.
- Je kookt vlees, vis en groenten.
- Je controleert restjes en verwerkt ze.
- Je checkt de kwaliteit en versheid van producten.
- Je onderhoudt de werkplek en keukenapparatuur en maakt die schoon.
- Je zorgt voor een hygiënische opslag en de bewaring van voedselvoorraden.
- Je houdt de koelkasten en diepvriezers schoon.
- Je garandeert discipline, netheid en veiligheid in de keuken.
Dit maakt je de geschikte kandidaat:
- Je geeft leiding aan het keukenteam in The Nest (Roeselare) en dat voor 40 uren in de week.
- Je ondersteunt de Head Chef Basecamp met voorraadorders, voorraadbeheer etc.
- Je hebt een diploma van chef-kok van een gerenommeerde school.
- Je kan zelfstandig werken, bent flexibel en kan presteren onder druk.
- Je hebt een oog voor detail, een goede techniek en hebt kennis van de HACCP-normen.
Ben jij de persoon die we zoeken? Twijfel dan niet om hier te solliciteren.