Alle nieuws

De Club Brugge Bootcamp is terug

Club Foundation

Club Brugge Foundation

Ben je gebrand op meer na de vorige editie? Of wil je de conditie aanscherpen richting de zomer? In samenwerking met hoofdpartner TREK en onder persoonlijke begeleiding van ervaren coaches van CTRL Gym kun je vanaf woensdag tien weken lang op woensdagavond op verschillende locaties in Jan Breydel de sportieveling in jezelf naar bovenhalen!

Inschrijven

Van beginnende recreant tot getrainde atleet, iedereen is welkom op de Club Brugge Bootcamp. In intieme niveaugroepen werk je met gelijkgestemden aan cardio, kracht, conditie, lenigheid, stabiliteit en nog zoveel meer. Nog meer motivatie nodig? Wel, trainen doe je onder meer aan de rand van het hoofdveld, op de tribunes, in de fitness van de spelers en in de wandelgangen van Jan Breydel!

Alle informatie op een rijtje

De Bootcamp is er voor iedereen, welk niveau dan ook. Bovendien is de eerste sessie helemaal gratis, nadien sport je van maart tot en met mei voor slechts €50! Als je je inschrijft voor alle sessies, krijg je er een uniek Club Brugge Bootcamp T-shirt gratis bij!

  • 10 weken lang
  • van woensdag 6 maart tot en met woensdag 8 mei, tussen 19u30 en 20u30
  • op unieke locaties in Jan Breydel
  • onder persoonlijke begeleiding van professionele coaches
  • goodiebag aangeboden door hoofdpartner TREK

Aarzel niet langer, schrijf je HIER in voor de Club Brugge Bootcamp en geef samen met ons het beste van jezelf in en rond Jan Breydel!