Alle nieuws

De voorbereiding van Blauw-Zwart

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is nu definitief begonnen! Club speelt gedurende de voorbereiding zo'n zes oefenwedstrijden, inclusief Brugse Metten. Hieronder een overzicht!

Na een drietal weekjes zijn onze spelers ondertussen alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Beginnen deden ze met de traditionele medische testen. De eerste training? Die was er op maandag 26 juni.

De eerste oefenmatch van het nieuwe seizoen wordt afgewerkt op The NEST, waar Zulte Waregem op bezoek komt. Toeschouwers zijn welkom en abonnees mogen volledig gratis binnen. Abonnees kunnen een gratis ticket claimen voor deze match via tickets.clubbrugge.be. Daarnaast kunnen ze nog tot 4 extra tickets aankopen aan €5 per stuk via Friends & Family. De overige tickets zijn vanaf nu ook in vrije verkoop!

Brugse Metten

Na een besloten oefenwedstrijd tegen Beerschot op het Basecamp trekt Blauw-Zwart naar Nederland voor de zomerstage. Ook daar zullen twee matchen plaatsvinden achter gesloten deuren tegen Feyenoord en een tegen Go Ahead Eagles.

Voor de match op KFC Heist van woensdag 19 juli volgt ticketinformatie later nog.

De Brugse Metten van zaterdag 22 juli tegen het Nederlandse AZ Alkmaar kan jij als abonnee volledig gratis bijwonen!

UEFA CONFERENCE LEAGUE

Op donderdag 27 juli komt het Deense AGF Aarhus op bezoek in Jan Breydel. Deze tweede voorronde, alsook de eventueel derde, zit inbegrepen in je abonnement en kan je ook gratis vanop de eerste rij meemaken!

HAAL NU JE ABONNEMENT IN HUIS

<p>De wedstrijden met slot worden achter gesloten deuren afgewerkt.</p>

De wedstrijden met slot worden achter gesloten deuren afgewerkt.

Club NXT

De youngsters van Nicky Hayen beginnen op maandag 3 juli aan het nieuwe seizoen. Ook daar liggen zo goed als alle oefenmatchen vast en deze kan je hieronder raadplegen.