Alle nieuws

De Warmste Wedstrijd brengt 26.877 euro op!

Afgelopen zondag stond de wedstrijd Club Brugge – KAA Gent in het teken van ‘De Warmste Wedstrijd’, de actie vanuit de hele Club Brugge-familie ten voordele van ‘De Warmste Week’. De Clubfans toonden massaal hun warme hart. Alle acties samen brachten 26.877,40 euro op!

De Warmste Week, de grote solidariteitsactie van VRT, strijkt van maandag 18 december tot en 24 december neer in Brugge. De thuiswedstrijd Club Brugge - KAA Gent, daags voor het begin van De Warmste Week, werd omgevormd tot ‘De Warmste Wedstrijd’. Onder het goedkeurend oog van de aanwezige presentatoren van De Warmste Week - Eva De Roo, Robin Keyaert, Sander Gillis en Sam De Bruyn – werden verschillende acties vanuit alle hoeken van de Clubfamilie georganiseerd, om zo projecten te steunen die kinderen helpen opgroeien zonder zorgen.

Clubfans tonen massaal blauwzwart hart

De jeugdspelers van Club NXT en speelsters van Club YLA hadden de uitdaging aangegaan om 1891 blauwe vlammetjes, het symbool van De Warmste Week, te verkopen rondom het stadion. De beschikbare voorraad pins waren reeds voor de aftrap volledig uitverkocht! 

De SupportersFederatie van Club Brugge schonk de volledige opbrengst van supporterskantine Extra Time integraal aan De Warmste Week. De kerstmarktkraampjes van Club Brugge Foundation en North Fanatics verkochten allerlei lekkers voor het goede doel. 

De pronostiek in de VIP-restaurants ging naar het DWW-fonds. Via een SMS-actie werd de aftrap van de wedstrijd verloot. De 11-jarige Charles was de gelukkige winnaar en mocht samen met de 4 presentatoren de aftrap geven. En ook de spelersgroep van Club deed een bijdrage aan deze warme actie.

Clubbezoek in Het Warmste Huis

Woensdagmiddag waren Hans Vanaken en Simon Mignolet te gast in Het Warmste Huis op ’t Zand in Brugge en overhandigden een cheque vanuit de hele Club Brugge-familie ter waarde van maar liefst 26.877,40 euro. Een welgemeende dank u wel aan alle fans die meevlamden!