Alle nieuws

Doe mee aan de Basecamp Run

Basecamp Run

Club Brugge Foundation

Wil je met je eigen ogen ontdekken waar onze Clubspelers elke dag opnieuw hard werk leveren ? En wil je daarvoor zelf je 'No Sweat No Glory'-mentaliteit bovenhalen? Schrijf je dan zeker in voor de Basecamp Run op zondag 24 maart.

Op zondag 24 maart organiseert Club Brugge Foundation de tweede editie van de Basecamp Run waarbij net als in 2022 de opbrengsten integraal naar het goede doel gaan. Geen tickets kunnen bemachtigen voor de open training van 13 februari? Grijp nu je kans om het oefencomplex te ontdekken.

1891 meter

Het 1891 meter lange parcours neemt je mee langs de meest bijzondere plaatsen zoals de kleedkamers, de fitness, de trainingsvelden en de perszaal. Iedereen kan het parcours volledig op eigen tempo afleggen, lopend of wandelend. Voor fans met een beperking is er een aangepaste route zonder trappen.

Starten kan tussen 11u00 & 14u45 in verschillende golven. Tickets kosten online 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de deur. Wacht niet langer, want uitverkocht is uitverkocht. Voor kinderen jonger dan 3 jaar is de Basecamp Run helemaal gratis.

Bemachtig snel je tickets hier.