Alle nieuws

Doneer een oude winterjas voor Club - Standard

Club Foundation

In deze wintermaanden dreigen duizenden mensen in kansarmoede in de kou te staan. Daarom lanceert Club Brugge Foundation een oproep: schenk warmte aan wie het nodig heeft.

Door tegenslag, ziekte of een gebrek aan kansen hebben heel wat mensen in onze regio niet de mogelijkheid om gepaste winterkledij te voorzien. Tijdens de komende thuiswedstrijd, Club Brugge - Standard op zondag 3 december, roepen we alle fans op om hun oude winterjas(sen) te doneren aan degenen die het het hardst nodig hebben.

3 inzamelpunten

Vanaf 2 uur voor de aftrap worden 3 inzamelpunten geopend rond het stadion. Nabij ingang Noord (ter hoogte van de Club Shop), bij ingang Oost (naast Olympost) en bij ingang West (aan de toegangscontrole).

Zowel jassen voor mannen, vrouwen en kinderen kunnen voor de aftrap ingeleverd worden.

Hulp voor maatschappelijk kwetsbare Bruggelingen

De ingezamelde jassen worden via Televestiaire Brugge - een organisatie waar personen in een kwetsbare situatie terecht kunnen voor kledij en huisraad - verdeeld aan de juiste personen in de Brugse regio. “Vorig jaar kwamen 1.200 mensen in armoede bij ons kleren uitkiezen. We zien het aantal personen die door de verschillende welzijnsorganisaties naar ons wordt doorverwezen echter stijgen. Daarom is deze hulp in de zoektocht naar warme winterjassen van groot belang voor onze mensen. Zeker met de komende winterprik. We zijn Club Brugge en haar fans dan ook zeer dankbaar voor hun steun.” aldus Ann Daenens van Televestiaire Brugge.

Ook tijdens de week in de Club Shop

Kom je komende zondag niet naar de wedstrijd Club Brugge – Standard, maar wil je toch je steentje bijdragen? Je kan ook tot en met zaterdag 2 december met je winterjas terecht in de Club Shop aan het Jan Breydelstadion. De Club Shop is deze week open van 10u tot 18u en op zaterdag van 9u tot 17u.