Alle nieuws

Schrijf je in voor de Stadium Run

Stadium Run

Nog niet ingeschreven voor de Club Brugge Foundation Stadium Run op zaterdag? Doe het dan snel, want je kan in Jan Breydel op de foto gaan met onze kampioensbeker! 

De online inschrijvingen eindigen op vrijdag 6 juni. Nog niet ingeschreven? Haast je want de laatste 200 tickets gaan nu de deur uit!

Lees verder en ontdek wat er nog allemaal op jou te wachten staat.

Schrijf je nu in.

Loop of wandel tijdens 2 afstanden – de 1891m Run & Walk of de 5 km Fun Run – langs enkele bijzondere plaatsen op Jan Breydel zoals de kleedkamer, het spelershome en de spelerstunnel. Kortom: plaatsen die anders niet toegankelijk zijn voor het publiek, maar speciaal opengesteld worden voor de Club Brugge Foundation Stadium Run, powered by Trek. 

En het wordt nog straffer, want je kan dankzij Keolis ook doorheen onze spelersbus lopen! Op het einde kan wie wil ook in stijl finishen via de Color Street. Jouw foto met de kampioenenbeker? Die maak je op het veld op Jan Breydel wanneer je er passeert.

Programma zaterdag 8 juni

Bij een Stadium Run horen borstnummers. Die kan je vanaf 09u00 ophalen aan het lokettenblok Oost, omkleden doe je in de kleedkamers rond het stadion. Om 10u00 gaan de 1891m Run & Walk van start. Een uurtje later, om 11u00, start de 5km Fun Run. Om 13u00 wordt het parcours afgesloten. Doorlopend is er animatie voorzien aan de Oosttribune en ook honger of dorst hoef je niet te hebben.

Deelnamepakket

Bij je inschrijving is inbegrepen:

  • Borstnummer, op te halen op de dag zelf aan lokettenblok Oost.
  • Medaille voor de finishers aan de aankomst
  • Gebruik kleedkamers & bewaarplaats voor sporttassen
  • Bevoorrading aan de finish
  • Sportverzekering voor lichamelijke ongevallen tijdens de looptocht
  • Foundation-drinkfles twv € 10 als geschenk
  • Gratis Trek reep aan de finish

Ten voordele van het goede doel

Tickets kosten €15 in voorverkoop. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: de verschillende sportprojecten van Club Brugge Foundation, waarbij meer dan 250 kinderen, jongeren en volwassenen uit kansengroepen aan sport kunnen doen op een aangepaste manier onder de vleugels van Club Brugge. Kinderen onder 3 jaar komen gratis.

Inschrijvingen de dag zelf kan ook aan lokettenblok Oost, aan €18 per persoon.

Schrijf je nu in.