Alle nieuws

Kom bloed geven op vrijdag 17 november in het Jan Breydelstadion

Club Foundation

Wist je dat ongeveer 70% van de mensen in hun leven ooit eens donorbloed nodig heeft? Maak mee het verschil en kom op vrijdag 17 november tussen 16u00 en 19u30 naar het Jan Breydelstadion om bloed te geven!

Bloed geven doet leven. Bij een ziekte, operatie of ongeval is extra bloed vaak van levensbelang. Slechts 3% van de bevolking is bloeddonor en daar wil Club iets aan doen!

Alle bloeddonoren krijgen die dag een leuk geschenkenzakje van Club Brugge als bedanking voor hun heldendaad en bovendien is het dé kans om eens op een unieke locatie in het Jan Breydelstadion bloed te geven.

Reserveer je plekje

Ben jij tussen 18 en 66 jaar oud en in goede gezondheid? Aarzel dan niet en kom op vrijdag 17 november tussen 16u00 en 19u30 naar de Business Lounge op Jan Breydel om bloed te geven. Belangrijk is om op voorhand een tijdstip te kiezen en jouw plaats reserveren. Dit kan je doen via het online platform van het Rode Kruis.

Wat je zeker moet meebrengen, is jouw identiteitskaart. Ben je niet zeker of je bloed mag geven? Doe de donorzelftest op www.rodekruis.be/donorzelftest om te zien of je in aanmerking komt om bloed te geven.

Tot dan?