Alle nieuws

Kom gratis naar Club NXT – KV Oostende

Challenger Pro League

Je allerkleinste fan kennis laten maken met Blauw-Zwart? Dat kan op zaterdag 25 november op The NEST, volledig gratis voor Club ID-houders & Club Kids Members.

Een West-Vlaamse topper van formaat tussen Club NXT en KV Oostende én allerlei kinderanimatie naast de match van 16u00. Meer is er niet nodig om onze jongste Clubfans op zaterdag 25 november een onvergetelijke middag te bezorgen.

Zo zullen niet alleen de 3 Brugse beertjes aanwezig zijn, er is een springkastelendorp voorzien en Kloen VZW zorgt voor leuke grime en ballonnen. En we trakteren alle Club Kids ook op gratis warme chocomelk en overheerlijke pannenkoeken. Breng zeker jouw Club Kids of Bibi's Club ID kaart mee hiervoor!

Club Kids Tifo

Bovendien zullen er ook heel wat kortingen gescoord kunnen worden in de Club Shop marktwagen om zo een eerste handtekening te kunnen bemachtigen van de Club NXT-spelers na de wedstrijd.

Wist je trouwens dat heel wat Kids al een tifo en vlagjes in elkaar knutselden om die zaterdag voor een leuke sfeer te zorgen?

Waar wacht je nog op? Claim nu je gratis ticket als Club ID-houder of Club Kids Member.