Alle nieuws

Kom in oktober naar Club NXT & Club YLA

Challenger Pro League

Lotto Super League

De eerste dagen van oktober zijn intussen al voorbij en het is wachten tot het einde van de maand op de volgende thuismatch van Club Brugge. Mis je Blauw-Zwart liever niet zo lang? Kom dan naar één van de topmatchen van Club NXT of Club YLA.

Bodø/Glimt, Standard Luik, KV Kortrijk en FC Lugano. Naar deze teams trekt Club nog deze maand vooraleer het Antwerp in eigen huis ontvangt op 29 oktober. Wil je deze maand toch topvoetbal zien dichter bij huis? Dan is dit het ideale moment om een wedstrijd van Club NXT U23 of Club YLA mee te pikken. Als Club ID-houder doe je dit bovendien volledig gratis.

Club NXT U23 draait momenteel bovenin mee in het klassement van de Challenger Pro League. De ploeg van Nicky Hayen boekte vorige week nog een knappe uitzege op het veld van Zulte Waregem. Zaterdagavond treffen ze om 20u00 Francs Borains op The NEST in Roeselare. De week nadien, op zondag 22 oktober, komt SK Beveren langs om 16u00. Bewonder de sterren van morgen van dichtbij!

Gratis voor Club ID's

En ook onze dames staan momenteel vierde na een mooi gelijkspel op het veld van landskampioen Anderlecht. Zaterdagmiddag komt KAA Gent op bezoek om 16u15 en een week later begint het bekeravontuur tegen Standard Luik om 15u00. Beide wedstrijden worden in het Sportpark van Aalter afgewerkt.

Tickets? Die zijn voor Club ID-houders volledig gratis en kunnen vanaf nu geclaimd worden via tickets.clubbrugge.be.