Alle nieuws

Maak deel uit van Club NXT

Vacatures - Jobs

Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld is Club NXT steeds op zoek naar nieuw talent! Wil jij deel uitmaken van een ambitieus team? Ontdek dan snel onze vacatures binnen onze jeugdopleiding! 

Benieuwd naar alle openstaande vacatures bij Blauw-Zwart? Die kan je altijd terugvinden via jobs.clubbrugge.be.

Teambegeleider Club NXT U9 - U10

Je bent aanwezig op de wedstrijden en je ondersteunt de logistieke (kledij) en administratieve werking van de U9-U10 van Club NXT. Ben je vrij op zaterdagvoormiddag en heb je een vlotte omgang met kinderen van 8/9 jaar dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Jij bent belangrijk voor tijdens én na de wedstrijd!

Als teambegeleider ben je mee verantwoordelijk voor het begeleiden van de jonge talentjes naast het veld. Je helpt ze mee op het juiste pad zetten, het pad richting het eerste elftal. Je bent iemand die spelers kan motiveren en doen lachen, voor tijdens en na de wedstrijd.

Daarnaast neem je volgende taken op je:

 • Bijhouden van de wedstrijdadministratie
 • Organisatie van de wedstrijdkledij. Je zorgt ervoor dat elke speler z’n volledige uitrusting krijgt om de pannen van het dak te spelen.
 • Je zorgt voor een positieve sfeer rond het team.

Dit maakt je de geschikte kandidaat

Je bent iemand met een hart voor Club die elke zaterdagvoormiddag (8:30 – 12:00) kan vrijmaken om de spelers te begeleiden, zowel bij uit- als thuiswedstrijden.

Verder kan je volgende zaken afvinken:

 • Je bent pedagogisch sterk en kan goed omgaan met jeugdspelers van 8 en 9 jaar.
 • Je wil je inzetten voor de talenten van de toekomst, waarbij je terechtkomt in een boeiend en dynamisch team van vrijwilligers binnen Club Brugge.

SOLLICITEER NU ALS TEAMBEGELEIDER

Scout Club NXT

Om de talenten van de toekomst te detecteren is Club NXT op zoek naar scouts voor de verschillende leeftijdscategorieën. Bouw jij mee aan het Club NXT van de toekomst? Club NXT zoekt scouts voor alle leeftijden (5v5, 8v8 en 11v11) in verschillende regio’s!

Hiervan gaat jouw hart sneller slaan

Als scout ga je opzoek naar jonge talenten binnen de verschillende leeftijdscategorieën en rapporteer je via ons scoutingsplatform aan de Recruitment & Scouting Coördinator. Naast je oog voor talent neem je de opleidingsvisie van Club NXT mee in je kijkwijze.

 • Je bent actief bezig met het aanscherpen van je eigen netwerk boordevol tips en interessante spelers.
 • Je hebt oog voor zowel het technische, tactische, fysieke en mentale aspect.
 • Je volgt spelers op en houdt hun evolutie bij.

Dit maakt jou de geschikte kandidaat

Je beschikt over een sterke voetbalkennis en bent computervaardig. Gedreven door je “No Sweat, No Glory” mentaliteit zet je je steeds voor de volle 100% in. Daarnaast ben je vlot in communicatie en ben je beschikbaar op zaterdag. Je werkt als scout op basis van een vrijwilligersvergoeding of dienstverlening overeenkomst.

Verder voldoe je aan volgende vereisten:

 • Je bent in het bezit van het getuigschrift Talentscout 1 of je bent bereid om de opleiding te volgen.
 • Je hebt een sterk observatievermogen en gaat gestructureerd te werk.

SOLLICTEER HIER ALS SCOUT

Coaches Sportkampen

Tijdens de verschillende vakantieperiodes organiseert Club NXT voetbalkampen. Hiervoor zijn we nog op zoek naar gemotiveerde, kwalitatieve collega-coaches om het team te versterken en een onvergetelijke kamp ervaring te bieden.

Wat wordt er van jou verwacht?

Als coach ben je de sleutel tot een onvergetelijke ervaring voor de jonge spelers. Je staat in voor het verzorgen van heel wat voetbaltrainingen afgewisseld door andere sport- en spelactiviteiten. Daarnaast staan andere activiteiten zoals een Stadion Tour of zwemmen ook op de planning. De stage gaat door op de oefenvelden van Club NXT of in de schaduw van het Jan Breydelstadion.

Wanneer:

 • Paasvakantie: maandag 8 april - vrijdag 12 april > Jan Breydelstadion, Brugge
 • Zomervakantie 1: maandag 8 juli tot vrijdag 12 juli > The Nest - Complex Schiervelde te Roeselare
 • Zomervakantie 2: maandag 19 augustus tot vrijdag 23 augustus > Jan Breydelstadion, Brugge

What's in it for you?

Voor je inzet krijg je een mooie verloning en elke middag een broodje naar keuze. Tijdens de pauzes is er ook steeds iets voorzien voor de coaches om te eten/drinken. Daarnaast maak je deel uit van een tof en gemotiveerd team. Voel je je geroepen om je in te zetten om de spelertjes een fantastisch periode te bezorgen? Neem dan snel contact op met de kampverantwoordelijke Bert Hoste (sportkampen@clubbrugge.be) of geef je gegevens door via onderstaande link.

NEEM HIER CONTACT OP