Alle nieuws

Ontdek de kalender voor het nieuwe seizoen

Jupiler Pro League

Challenger Pro League

Lotto Super League

Op 21 & 22 juni start Blauw-Zwart officieel aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste afspraak in Jan Breydel is de Supercup wedstrijd tegen Union op zaterdag 20 juli. Een week later volgt de eerste competitiewedstrijd. Ontdek hier de kalender!

Niets missen over de ticketverkoop? Klik hier!

De competitie beginnen we op vrijdag 26 juli thuis tegen KV Mechelen. Op speeldag 2 trekken we naar Luik voor de wedstrijd in en tegen Standard de Liège. De ticketverkoop voor de thuiswedstrijden uit de reguliere competitie beginnen op 1 juli.

Hou onze kanalen goed in de gaten voor verdere info rond ticketverkoop voor de Supercup. Zeker niets missen? Laat dan jouw e-mail adres achter via deze link!

Neem jouw agenda erbij & ontdek hieronder de rest van de wedstrijden!

CLUB NXT U23

Ook de kalender van onze youngsters werd zonet bekendgemaakt. Het seizoen openen zij op zaterdag 17 augustus in The NEST. Dan komt kersvers promovendus KSC Lokeren op bezoek voor de eerste wedstrijd van de Challenger Pro League.

CLUB YLA

Na een sterk seizoen vorig jaar met de bekerwinst als absoluut hoogtepunt, is Club YLA ook dit jaar terug klaar voor een nieuw seizoen in de Lotto Super League. Beginnen doen we met een heruitgave van de bekerfinale, thuis tegen OHL Women. De week erop volgt normaal de verplaatsing naar RSCA Women maar deze wedstrijd werd uitgesteld door Europees voetbal voor de tegenstander.