Alle nieuws

Ontdek de speelkalender t.e.m. maart

Jupiler Pro League

Challenger Pro League

De Pro League heeft zopas de data vastgelegd voor alle wedstrijden van Club A en Club NXT tot aan de play-offs. Neem je agenda erbij en aanvullen maar!

2024 trapt Blauw-Zwart af tegen de Buffalo's voor de Beker van België, op dindsdag 16 januari. Tot nu toe lag enkel de wedstrijd erna tegen Westerlo al vast, maar nu dus ook alle andere matchen tot aan de play-offs eind maart. De achtste finales van de Conference League worden, na de loting van eind februari, nog toegevoegd begin maart.

In functie van de halve finales van de Croky Cup en de sportieve inzet kunnen de thuiswedstrijden tegen KV Kortrijk en STVV nog van datum wijzigen.

Ook Club NXT kent alle speeldata tot het einde van het seizoen. Onze youngsters in 1B kunnen wel degraderen, maar niet promoveren of deelnemen aan de 'Promotion Play-Offs'.

KOOP JE TICKET VOOR DE VOLGENDE THUISWEDSTRIJD 

Ontdek alle vastgelegde wedstrijden hieronder!

Later vandaag worden de tickets ook open gezet op tickets.clubbrugge.be. Als Club ID-houder krijg jij als eerste voorrang!

Club NXT

Ook de wedstrijden van onze youngsters liggen nu vast. Bekijk hier alle speeldata!

MATCHEN CLUB NXT

Een wedstrijd bijwonen in The NEST? Dat doe je als Club ID-houder volledig gratis! Claim je tickets via tickets.clubbrugge.be.