Alle nieuws

Ontdek onze nieuwe Away Kit!

Club lanceert zijn gloednieuwe Away Kit waarin het traditioneel de voorbereiding zal afwerken. Het shirt, geïnspireerd op de Brugse Reien, volgt het succesrecept van de voorbije jaren: wit met blauwe accenten. De golvende patronen geven ons shirt een eigen identiteit. Een stukje van thuis dat we meenemen op verplaatsing.

Shop nu

Op zaterdag 29 juni schitteren onze kampioenen voor het eerst in hun nieuwe outfit tijdens de oefenmatch tegen Knokke. Al sinds de jaren 70 bestaat onze succesformule voor het shirt uit een witte basis met blauwe accenten. Legendes als Raoul Lambert, Jan Ceulemans en Timmy Simons wisselden vol trots blauw-zwart af met een wit exemplaar.

In het shirt herken je de golven van de Brugse Reien. De Reien maken sinds mensenheugenis deel uit van het feeërieke straatbeeld van Brugge. Het verhaal van Brugge is er één van duizenden jaren oud. Een verhaal geschreven tussen water en traditie, onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Die connectie vereeuwigen we in dit shirt. Het Brugse water, symbool voor onze kracht, onverzettelijkheid en doorzettingsvermogen. Een shirt dat de stad en de club voor altijd aan elkaar linkt.

Trots op onze stad, het Venetië van het Noorden. Een iconisch centrum, verenigd met haar Brugse Reien.

Shop nu

Club x Castore

Vanaf 2024-25 gaat Club in zee met het Britse Castore. Vanuit het hoofdkwartier in Manchester werd het jonge sportmerk vooral bekend door samenwerkingen met Bayer Leverkusen, tweevoudig Olympisch tenniskampioen Andy Murray en het onstopbare Red Bull Racing van Max Verstappen.

Naast de wedstrijdshirts zal Castore de komende seizoenen ook de trainingsoutfit voor spelers en coaches voorzien.

Virtuele onthulling

Woensdag werd het nieuwe shirt in primeur bekendgemaakt via Roblox, een virtuele wereld met mini-games waarin je jouw avatar kan personaliseren met onder andere opvallende outfits. Vanaf nu dus ook met de nieuwe Away Kit van het seizoen ’24-’25. Club is zo één van de eerste voetbalclubs in de wereld die hiermee uitpakt.

Shop de Away Kit nu online, vanaf 29/06 in de City Shop of vanaf 01/07 in de Club Shop!

Opgelet: De laatste leveringen komen eerstdaags binnen, waardoor de short/socks pas beschikbaar zijn vanaf mid juli. Voorlopig is het shirt enkel beschikbaar zonder bedrukking.