Alle nieuws

Ontmoet vanavond enkele spelers in Zedelgem

Vanavond nog niets gepland? Kom langs op een van de laatste supportersavonden van dit seizoen in Zedelgem en ga op de foto met onder andere Igor Thiago, Shion Homma, Febe Vanhaecke & Sem Audoor!

De Rembrandt Vrienden uit Zedelgem organiseren vanavond een gratis supportersavond. Wat je op zo’n avond kan verwachten? Een uniek 1-op-1 moment met onder andere Igor Thiago, Shion Homma en Josef Bursik. Ook YLA-speelsters Saar Verdonck en meter Febe Vanhaecke zijn samen met NXT-spelers Sem Audoor en Denzel De Roeve van de partij. Verzamel hun handtekeningen of ga samen op de foto.

Bovendien zijn ook de Blauw-Zwarte beren aanwezig en kan je jouw favoriete items aankopen in de Club Shop marktwagen. Kortom: een avond die je niet wil missen als Club-supporter!

Place to be: Torhoutsesteenweg 164, 8210 Zedelgem. Welkom vanaf 19u00.

Supportersavond Veurne

Kan je er jammer genoeg niet bij zijn deze avond? Niet getreurd! Op dinsdag 26 maart is de laatste supportersavond van dit seizoen. Deze keer georganiseerd door Blauw Zwart Veurne. Ook hier zijn er heel wat spelers van de A-kern, YLA en NXT aanwezig.

Meer info op https://www.supportersfederatie.be/