Alle nieuws

Opbrengst shirts Club – RSCA gaat naar Blauw-Zwarte kinderwensen

Afgelopen weekend won Club overtuigend de topper op eigen veld tegen Anderlecht en getooid in de unieke Fourth shirts zorgden de spelers voor een onvergetelijke avond. Een stukje van de memorable wedstrijd in huis halen? De matchworn én gesigneerde shirts worden dit keer geveild ten voordele van Blauw-Zwarte kinderwensen!

Blauw-Zwarte kinderwensen werd in 2010 opgestart door ex-Clubspeler Stijn Stijnen en Club Brugge Foundation staat in voor het dagelijkse beheer van dit fonds. Met het ingezamelde geld worden de wensen van zieke kinderen in vervulling gebracht.

Wil je het goede doel steunen en tegelijkertijd een uniek shirt in huis halen? Dat kan!

Bied hier mee op jouw favoriete shirts.

Bied mee op enkele extra veilingsitems

Naast de wedstrijdshirts van Club Brugge - Anderlecht worden enkele unieke items te veil aangeboden. Zo schonk oud-Clubspeler Charles De Ketelaere een gesigneerd Atalanta-shirt van zichzelf voor het goede doel. Ook op de gesigneerde keeperhandschoenen van Simon Mignolet & Nordin Jackers kan je nog tot 20 april meebieden. 

Daarnaast kan je ook in het bezit komen van de gesigneerde voetbalschoenen van Clubspelers Meijer, Nusa, Skov Olsen, Vanaken, Sabbe of Boyata.