Alle nieuws

Open Stadion Tour op woensdag 14 februari

Club Brugge Foundation

Altijd al eens met jouw eigen ogen willen zien hoe de kleedkamer eruitziet of hoe het voelt om door de tunnel richting het veld te lopen? Schrijf je dan in voor de Open Stadion Tour, georganiseerd door Club Brugge Foundation, en ontdek Jan Breydel samen met één van de gidsen op een unieke manier. Boek nu jouw tijdslot om 10u, 14u of 16u.

Ontdek Jan Breydel op een unieke manier

De krokusvakantie, het perfecte moment om samen met het hele gezin het Jan Breydelstadion te ontdekken! Tijdens een Stadion Tour die ongeveer 90 minuten duurt, ontdek je de meest iconische plekken van Jan Breydel en passeer je langs 11 unieke locaties. Onze ervaren stadiongidsen nemen je mee naar locaties in het Jan Breydelstadion die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek. Zo word je in het Club Museum ondergedompeld in de rijke geschiedenis van Blauw-Zwart, ervaar je de sfeer in de vipruimtes, krijg je de kans om de perszaal te ontdekken en op de plaats van de coach te gaan zitten, voel je de spanning in de spelerstunnel en ruik je het gras van de heilige grasmat.

Op de foto gaan met onze kampioensbekers van de afgelopen seizoenen of de Gouden Schoen van Simon Mignolet van dichtbij bewonderen? Dat kan tijdens de Open Stadion Tour op woensdag 14 februari!

Reserveer hier jouw tickets!

Praktische informatie

Onze Stadion Tour start en eindigt aan de Club Shop aan de Noordzijde van het Jan Breydelstadion, onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parking beschikbaar.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is deze Stadion Tour gratis, maar zij moeten ook steeds een ticketje reserveren in de voorverkoop. De kostprijs voor personen ouder dan 12 jaar is €10. Alle opbrengsten van de Stadion Tour zijn ten voordele van de sociale werking van Club Brugge Foundation. Zij kunnen hierdoor heel wat maatschappelijke projecten mee ondersteunen. Op het einde van de Stadion Tour krijgen alle deelnemers een klein aandenken.

Reserveren

Het aantal plaatsen per tijdslot zijn beperkt. Daarom worden de tickets enkel in voorverkoop aangeboden. Reserveer dus snel jouw plaatsje!