Alle nieuws

Schenk een pakje aan een kind uit de wensboom

Club Foundation

Christmas at Bruges

De kerst- en nieuwjaarsperiode, een warme tijd waar we met familie en vrienden klinken op de feestdagen en terugblikken op het afgelopen jaar. Blauw-Zwart wil Brugse kinderen die in kansarmoede leven ook "the most wonderful time of the year" bezorgen. Help jij mee kinderwensen te vervullen via onze Wensboom?

MAAK MEE HET VERSCHIL

Ook in regio Brugge stijgt het aantal personen in kansarmoede. Volgens de laatste cijfers groeit in Brugge 1 op 7 kinderen op in een kansarme omgeving. Deze gezinnen hebben vaak niet de financiële middelen om hun kinderen te overladen met geschenken tijdens deze feestperiode. Daar willen we met de Clubfamilie iets aan doen.

BLAUW-ZWARTE WENSBOOM

Momenteel staat er een kerstboom in de Club Shop en de City Shop. Deze is versierd met wenskaartjes waarop verschillende persoonlijke speelgoedwensen van Brugse kinderen die het minder goed hebben staat geschreven. Jij kan helpen om deze kinderwens te vervullen.

Kom langs in de Club Shop aan het Jan Breydelstadion of de City Shop!

Neem een kijkje in onze Wensboom en kies een kinderwens die jij wenst te vervullen door dit speelgoedje aan te kopen. Via onze Foundationpartners komt dit geschenk tot bij het juiste kind terecht.

Ben je niet in de mogelijkheid om naar de Club Shop te komen, maar wil je toch helpen om een kinderwens te vervullen? Schenk dan een bedrag naar keuze op het rekeningnummer van Club Brugge Foundation BE16280047330074 met vermelding ‘Wensboom’. Onze Foundation zorgt dat hiermee extra geschenken voor Brugse kinderen in kansarmoede worden aangekocht.