Alle nieuws

Schreeuw ook Club YLA U16 én U13 naar de Bekerfinale!

Afgelopen zaterdag wist Club YLA zich te plaatsen voor de finale van de Beker van België op 1 mei in Leuven. En daar kunnen zich nog vier (?!) damesteams bijvoegen. Zowel YLA U16 als U13 strijden binnenkort met twee teams voor een plaatsje in de finale. En jouw support kan daarin zeker het verschil maken!

De U16 en U13 zijn zeker niet aan hun proefstuk toe in de Beker. Vorig jaar wonnen ze beiden de cup en die status willen ze op 1 mei graag verdedigen. Daarvoor moet er wel eerst gewonnen worden in de halve finales.

YLA U16 A & B

YLA U16 A neemt het morgenavond om 19u30 op tegen Anderlecht, op het kunsgrasveld naast The Nest, de thuisbasis van Club NXT. De U16 B, die onder de noemer van de West-Flames speelt, staat óók in de halve finale. Zij nemen het op tegen OHL om 16u00, ook op het kunsgrasveld van The Nest. Ben jij er morgen bij om onze meisjes opnieuw naar de bekerfinale te stuwen?

YLA U13 A & B

De meisjes van de U13 komen later in actie. YLA U13 A speelt zondag om 15u00 in en tegen Leuven voor een plaats in de finale, de B-ploeg (of ook de West-Flames) van de U13 ontvangen op zondag 14 april om 10u30 de meisjes van Standard, in het Sportpark in Aalter.

Geef onze meiden een extra duwtje in de rug richting een nieuwe bekerfinale en kom ze aanmoedigen!