Alle nieuws

Schrijf je in voor de sportkampen van Club NXT

Sportkampen

Ben je de mama of papa van een voetballer of voetbalster geboren na 1 januari 2012 en op zoek naar het perfecte sportkamp voor jouw kind? Tijdens de sportkampen van Club NXT kan zoon -of dochterlief zich niet alleen meerdere dagen uitleven op het veld, maar ook nieuwe skills en vaardigheden ontwikkelen!

Schrijf je in voor de Club NXT Sportkampen

Tijdens de sportkampen (zonder overnachting) worden de technische en motorische van de spelertjes verder ontwikkeld. Om elk voetballertje de nodige aandacht te kunnen schenken, is er een onderverdeling per leeftijd. Zo kunnen we trainingen aanbieden op maat van de individuele behoeften en ontwikkeling van elk kind. Iedereen kan zich inschrijven, ongeacht het niveau.

MEER INFO

Wanneer zijn de sportkampen? Dit jaar zijn er nog meerdere waarvoor je jouw kids kan inschrijven!

  • Paaskamp: maandag 8 tot en met vrijdag 12 april op Jan Breydel (Brugge)
  • Zomerkamp 1: maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli in The NEST (Roeselare)
  • Zomerkamp 2: maandag 19 tot en met vrijdag 23 augustus op Jan Breydel (Brugge)

Het meerdaags trainingskamp kost €150 per kind en op het einde van de week krijgt elk spelertje een leuke Club Brugge goodiebag mee naar huis. Aan het einde van elke dag vertrekken alle deelnemertjes terug naar huis en tijdens de middagpauze wordt er door de ouders zelf een lunchpakket voorzien.

Wil je meer informatie over onze sportkampen? Bekijk dan deze pagina of mail naar Bert Hoste via sportkampen@clubbrugge.be.

Inschrijven voor onze sportkampen in 2024? Dat kan hier.