Alle nieuws

Shop onze nieuwe home kit

We rise again

De iconische Blauw-Zwarte strepen, met een nieuwe touch. Vanaf vandaag verkrijgbaar in de shops & online. Haal jij ‘m in huis tijdens de Season Kick-Off?

Naar de shop!

De klassieke Blauw-Zwarte strepen? Die zijn dit keer niet zo klassiek en vertrekken vanuit zwarte schouders die zorgen voor extra kracht, maar toch heel erg Club Brugge blijven. Terwijl de finishing touch zich op de brede mouwkragen bevindt met een streepje blauw, is er ook een korte kraag en staat er opnieuw NSNG in de nek geborduurd.

Het specialleke al opgemerkt? “We Are Bruges. Super Bruges. We Are Wonderful” prijkt met trots op de binnenzijde van het shirt als verwijzing en ode aan onze fans. De combinatie met de neutrale broek en de kousen met opvallende pijl maken dit plaatje compleet.

Vanaf vandaag in de shop en online beschikbaar

Kan je niet wachten om de volledige kit in huis te halen? Het volledige pakket is vanaf vandaag beschikbaar in de Club Shop aan Jan Breydel, de City Shop in het centrum van Brugge én online. Ook tijdens de Brugse Metten hangt het shirt in de rekken en zullen de spelers voor het eerst op Jan Breydel aantreden in het gloednieuwe shirt.

Koop nu onze gloednieuwe home kit!