Alle nieuws

Volg Club NXT U12 tijdens de Gañafote Cup in Spanje

Dit weekend geen competitievoetbal voor onze U12, maar wel de Gañafote Cup in Spanje! Het toernooi trekt heel wat internationale topteams aan en niemand minder dan Spaanse ex-voetballer David Villa is de ambassadeur. Op de hoogte blijven? Dat kan hieronder of via de socials van Club NXT!

Tijdens het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart komen onze youngsters van de U12 in actie in de Gañafote Cup. Het internationale voetbaltoernooi gaat door op de terreinen van Huelva waar heel wat internationale topploegen zoals onder andere Juventus, Liverpool, PSV, AC Milan en Manchester City hun opwachting maken.

Speelschema groepsfase – wedstrijddag 1:

Zaterdag 23 maart

  • Club NXT vs Unionistas de Salamanca CF: 6 - 0 
  • Club NXT vs Safa San Luis: 9-0
  • RC Recreativo de Huelva – Club NXT: 1-1 (2-3 na penalties) 

Speelschema round of 16 – wedstrijd 1:

Zondag 24 maart

  • Club NXT vs Villarreal: 0 - 3


DAG 3

Op zondag nam Club NXT het op tegen het Spaanse Villarreal. De wedstrijd werd rond 11u00 afgetrapt in het Estadio Muncipal Luis Rodriguez Salvador. Na 2 helften van 20 minuten stond het 0-3. Daardoor eindigt de Gañafote Cup voor Blauw-Zwart.

DAG 2

Op zaterdag stonden er drie wedstrijden op de planning. Als eerste nam Club NXT U12 het op tegen Unionistas De Salamanca. Club NXT U12 won overtuigend met 6-0! Ongeveer een veertigtal minuten later stond de tweede wedstrijd op de planning. Een duel tegen Safa Can Luis dat met een klinkende 9-0 gewonnen werd door Blauw-Zwart. Als laatste stond er een duel tege Recreativo de Huelva op de planning. Een spannende wedstrijd die op 1-1 eindigde, gevolgd door penalties (2-3 voor Club NXT U12). Op naar de Gold ronde op zondag! 

DAG 1

Vrijdagavond stapte onze U12 het vliegtuig op met als eindbestemming Sevilla. Na een busrit naar het hotel was het tijd voor nachtrust. Op zaterdag om 16u20 staat de eerste wedstrijd op het programma. Alle updates kunnen gevolgd worden via de app van de Gañafote Cup en via de socials van Club NXT.