Alle nieuws

Volg de finaledag van Club NXT U13 in Portugal!

Dit weekend geen competitievoetbal voor U13, want van vrijdag tot zondag komen ze in actie tijdens de Algarve Cup in Portugal!

Van 1 tot 3 maart gaat de Algarve Elite Cup door op de terreinen van Silves FC. Heel wat internationale topploegen zoals o.a. Manchester City, SL Benfica, Juventus, SC Braga, Brighton & Hove Albion, … strijden daar drie dagen lang om de eindwinst van het tornooi.

Op de hoogte blijven van deze onvergetelijke ervaring voor onze youngsters? Hou dan zeker de socials van Club NXT in de gaten!

Speelschema van de groepsfase:

Vrijdag 1 maart

  • Club NXT U13 - Silves FC 2 - 0
  • TCA - Club NXT U13 12:00 0 - 3
  • Brighton - Club NXT U13 0 - 4

Zaterdag 2 maart

  • SC Braga - Club NXT U13 0 - 1
  • Juventus - Club NXT U13 0 - 0
  • Club NXT U13 - FC Midtjylland 1 - 0

Volg hier live de uitslagen van het tornooi! 

Dag 1

Donderdagmiddag stapte onze U13 het vliegtuig op met als eindbestemming Faro, Portugal. Na een busrit naar het hotel was het tijd voor het avondmaal en nadien de welverdiende nachtrust. Op zaterdag staat om 9u30 plaatselijke tijd de eerste wedstrijd op het programma. De wedstrijd om 15u00 (16u00 BE) is zelf live te volgen via de livestream op het Facebook-kanaal van de Algarve Cup! Volg alle updates via onze socials!

LIVESTREAM BRIGHTON - CLUB NXT U13 (16u00 BE)

Dag 2

Tevreden kijken we terug op de eerste tornooidag! De openingswedstrijd, tegen het lokale Silves FC, werd met 2-0 gewonnen. Daarna volgde de ontmoeting met TCA, in deze wedstrijd werd het 0-3. Het Engelse Brighton, de laatste tegenstander van de dag, werd verslagen met overtuigende 4-0 cijfers.

Dag 3

De derde dag in Portugal, dag twee van de Algarve Cup! Na de eerste drie wedstrijden van de groepsfase werden nu ook de laatste drie afgewerkt. Tegen Braga hadden we aan één doelpunt genoeg om de winst over de streep te trekken: 0-1. Daarna volgde de ontmoeting met het Italiaanse Juventus, die samen met ons ook 12 op 12 haalden in hun eerste drie wedstrijden. Een spannende wedstrijd eindigde op een brilscore: 0-0. Als laatste match van de dag namen we het op tegen FC Midtjylland. Na 25 minuten speeltijd stond de eindstand 1-0 in het voordeel van Club NXT U13! 

Zondag staat de finaledag op het programma! Volg alles opnieuw op de voet via onze socials!