STADION TOUR BIJ CLUB BRUGGE

Ontdek het Jan Breydelstadion zoals je het nog nooit zag en boek nu een Stadion Tour bij Club Brugge! Tijdens een Stadion Tour werp je onder begeleiding van één van onze enthousiaste stadiongidsen een unieke blik achter de schermen bij Club Brugge.

​11 HOOGTEPUNTEN IN 90 MINUTEN

Een Stadion Tour bij Club Brugge duurt 90 minuten, met kans op verlengingen. Tijdens een Stadion Tour passeer je langs 11 unieke locaties in het Jan Breydelstadion. Je beleeft onder meer de rijke voetbalgeschiedenis in het Club Museum, ervaart de luxesfeer in de VIP-loges, geeft je wedstrijdanalyse in de perszaal op de stoel van de coach, voelt de spanning in de spelerstunnel en ruikt het gras van de heilige grasmat.

Voor groepen met personen in een rolstoel of beperkte mobiliteit wordt er een aangepaste tour voorzien, zodat deze tour ook voor hen toegankelijk is. Gelieve dit aan te geven via het aanvraagformulier onderaan.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Onze Stadion Tour vertrekt en eindigt steeds aan de Club Shop aan de Noordzijde van het Jan Breydelstadion, onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Onze Stadion Tours kunnen doorgaan in het Nederlands, Frans of Engels.

Reservatie voordien is verplicht via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Je kan een Stadion Tour reserveren op maandag om 14u, dinsdag tem vrijdag om 10u of 14u of op zaterdagvoormiddag om 10u. Stadion Tours kunnen niet doorgaan op wedstrijddagen van Club Brugge of Cercle Brugge of andere uitzonderlijke dagen (zondagen, feestdagen, andere events in het stadion, 2 dagen voor Europese thuiswedstrijden, ...).

Prijzen

Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de huidige tarieven voor onze Stadion Tours.

INDIVIDUEEL

  • Volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar: 10 euro per persoon
  • Kinderen tot en met 12 jaar: GRATIS
  • Houders van een European Disability Card (EDC) & hun persoonlijke begeleider: GRATIS

GROEPEN

  • Lagere scholen, jeugdbewegingen en sportclubs tot en met 12 jaar - kinderen en leerkrachten/begeleiders/coaches: GRATIS
  • Verenigingen en instellingen voor personen met een beperking: GRATIS
  • Middelbare scholen, jeugdbewegingen en sportclubs vanaf 13 tot 18 jaar - kinderen en leerkrachten/begeleiders/coaches: 8 euro per persoon
  • Alle andere groepen vanaf 13 jaar: 10 euro per persoon

Betalen doe je steeds ter plaatse bij de stadiongids voor aanvang van de Stadion Tour en kan enkel cash of via Payconiq. Alle opbrengsten van de Stadion Tour zijn ten voordele van de werking van Club Brugge Foundation - www.clubbruggefoundation.be 

HOE RESERVEREN?

Een Stadion Tour is steeds onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Daarom is reservatie voordien verplicht, bij voorkeur ten minste 1 week op voorhand. Vul het formulier hieronder volledig en correct in. Op basis van de beschikbaarheid van één van onze stadiongidsen controleren we of uw bezoek kan doorgaan. We contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

Let op: Het invullen van onderstaand formulier geldt als een aanvraag voor een rondleiding. Dit is geen reservatie. Uw bezoek aan het Jan Breydelstadion is pas definitief na bevesting van onze stadiongids per email.

AANVRAAGFORMULIER
Bijvoorbeeld: Zijn er personen met een beperking in uw groep? Uit welke doelgroep bestaat uw groep? Zijn er anderstaligen in uw groep?

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in