Visual menu

STADION TOUR CLUB BRUGGE

Ontdek het Jan Breydelstadion zoals je het nog nooit zag en boek nu een Stadion Tour bij Club Brugge! Tijdens een Stadion Tour werp je onder begeleiding van één van onze enthousiaste stadiongidsen een unieke blik achter de schermen bij Club Brugge.

​11 HOOGTEPUNTEN IN 90 MINUTEN

Tijdens een Stadion Tour passeer je langs 11 unieke locaties in het Jan Breydelstadion. Beleef de rijke geschiedenis in het Club Museum, ervaar de sfeer in de VIP-loges, geef je wedstrijdanalyse in de perszaal op de stoel van de coach, voel de spanning in de spelerstunnel en ruik het gras van de heilige grasmat. Een Stadion Tour duurt 90 minuten, met kans op verlengingen. Voor groepen met personen in een rolstoel of beperkte mobiliteit wordt er een aangepaste tour voorzien, zodat deze tour ook voor hen toegankelijk is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Onze Stadion Tour vertrekt en eindigt steevast aan de Club Shop, onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Reservatie voordien is verplicht via het aanvraagformulier onderaan deze pagina. Je kan een Stadion Tour reserveren op maandag om 14 of 16u, dinsdag tem vrijdag om 10u, 14u of 16u of op zaterdagvoormiddag om 10u. Stadion Tours kunnen niet doorgaan op wedstrijddagen van Club Brugge of Cercle Brugge of andere uitzonderlijke dagen (zondagen, feestdagen, andere events in het stadion, 2 dagen voor Europese thuiswedstrijden, ...).

PRIJZEN

Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen. Bezoekers vanaf 12 jaar betalen € 10 p.p. Onze Stadion Tour bieden we momenteel gratis aan voor volgende groepen: Lagere scholen en secundaire scholen, jeugdbewegingen & jeugdsportclubs voor kinderen tot 12 jaar + hun begeleiders; groepen voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking; houders van een European Disability Card (EDC). Betalen doe je ter plaatse bij de stadiongids en kan enkel cash en gepast.

HOE RESERVEREN?

Een Stadion Tour is steeds onder begeleiding van één van onze stadiongidsen. Daarom is reservatie voordien verplicht, bij voorkeur ten minste 1 week op voorhand. Vul het formulier hieronder volledig en correct in. Op basis van de beschikbaarheid van één van onze stadiongidsen controleren we of uw bezoek kan doorgaan. We contacteren u zo spoedig mogelijk terug.  Let op: Het invullen van onderstaand formulier geldt als een aanvraag voor een rondleiding. Dit is geen reservatie. Uw bezoek aan het Jan Breydelstadion is pas definitief na bevesting van onze stadiongids per email.

AANVRAAGFORMULIER
Welke soort groep bent u?
Uit hoeveel personen bestaat uw groep?
Uit hoeveel personen bestaat uw groep?
Bijvoorbeeld: Zijn er personen met een beperking in uw groep? Uit welke doelgroep bestaat uw groep? Zijn er anderstaligen in uw groep?

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in