Visual menu

WIE ZIJN DE CLUB BRUGGE LEDGENDS

Een leven lang voeballen! Wandelvoetbal is een aangepaste vorm van voetbal gericht op 55-plussers. De regels van de sport zijn zeer eenvoudig. Het is verboden om te lopen, hoge ballen te spelen of slidings te maken. Wandelvoetbal is de ideale sport om de conditie van 55-plussers te verbeteren. Omdat fysiek contact verboden is, blijft het gevaar op blessures bij wandelvoetbal beperkt. De teamsport haalt de spelers uit sociaal isolement en houdt hen zowel fysiek als sociaal actief. 

 

Sinds 2016 vinden er op Club Brugge op donderdagnamiddag wekelijks wandelvoetbaltrainingen plaats. Daarnaast werd Club Brugge door Voetbal Vlaanderen officieel geregistreerd als Oldstars wandelvoetbalclub en organiseren we sinds oktober 2018 jaarlijks 25 wandelvoetbalsessies. Daarnaast krijgen de wandelvoetballers ook de kans om hun voetbalkunstjes te showen op tal van nationale en internationale wandelvoetbaltornooien. 

 

 

VRIJWILLIGERS MET EEN BLAUW-ZWART HART

Wandelvoetbal is de ideale teamsport voor onze 55-plussers om de gezondheid op peil te houden. Zo blijven onze ledgends zowel op sportief als op sociaal vlak heel erg actief. Ze zijn een echte vriendengroep. Ook Club Brugge pikt hier zijn graantje mee. Want onze wandelvoetballers zijn vaak ook de meest gemotiveerde en geëngageerde vrijwilligers. Ze zijn onze scheidsrechters en wedstrijdbegeleiders bij voetbalmatchen van de kinderen en staan altijd klaar wanneer nodig. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Trainingen wekelijks op donderdagnamiddag (14u30-16u00)
  • Seizoen 21-22: donderdag 2 september 2021 - donderdag 16 december 2021
  • Sessies in 2022: donderdag 20 januari 2022 - donderdag 2 juni 2022
  • Eigen internationaal wandelvoetbaltornooi: Club Brugge Oldstars Cup op donderdag 21 april 2021
  • De trainingssessies vinden plaats op het buiten kunstgrasveld van de Koude Keuken: Zandstraat 284, 8200 Sint-Andries

Inhoud deelnamepakket

Het lidgeld om deel uit te maken van het wandelvoetbalteam van Club Brugge seizoen 20-21 bedraagt 50 euro. Wat krijg je hiervoor?

 

Ben je geïnteresseerd?

Er zijn zeker nog enkele plaatsen over in het wandelvoetbalteam van Club Brugge! Indien je interesse hebt om meer informatie te krijgen gelieve te sturen naar foundation@clubbrugge.be of vul onderstaande webformulier in:

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in