All news

Live: Club op zomerstage naar Sint-Michielsgestel

Voorbereidingen 2024-2025

Voor het tweede jaar op rij trekt Blauw-Zwart naar Nederlands Brabant. T1 Nicky Hayen neemt 31 spelers mee naar wat een pittige week zal worden met bijna dagelijks twee trainingen. Afsluiten doen we op zaterdag met een oefenmatch tegen PSV.

DAG 5

De laatste training en quiz

Een nieuwe stagedag in Sint-Michielsgestel, waar onze spelers voor de laatste keer op Nederlandse bodem trainen. Alle voorbereidingen worden getroffen voor de clash van morgen tussen de Nederlandse landskampioen PSV en Blauw-Zwart. 

De wedstrijd in Eindhoven wordt morgen om 13:00 uur afgetrapt. Deze match wordt achter gesloten deuren gespeeld, maar dankzij HLN+ kunnen fans de wedstrijd toch bekijken. Alle info vind je hier nog eens terug. 

LIVESTREAM PSV - CLUB BRUGGE


Na de ochtendtraining hebben onze spelers een vrije namiddag voor ontspanning. In de avond staat er een belangrijk onderdeel van de stage op het programma: de jaarlijkse quiz!

DAG 4

Teambuilding dag

Al meer dan de helft van de stage zit erop, maar donderdag stond volledig in het teken van de teambuilding en werd er opnieuw volop getraind. In de ochtend stond net zoals de afgelopen dagen de gebruikelijke ochtendtraining op het programma.

's Middags was het tijd voor de langverwachte teambuilding. Verschillende teams namen het tegen elkaar op in diverse uitdagingen, variërend van tennis en golf tot kajakken. Benieuwd welk team de winnaar van de dag was? Houd onze socials in de gaten voor de onthulling! 

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ, een perfecte manier om deze geweldige dag af te sluiten.

DAG 3

Pittige trainingsdag voor de boeg

Op dag 3 gingen we verder op het elan van twee stevige trainingen per dag. Tussen de lunch en de namiddagsessie werd er ook tijd vrijgemaakt voor interviews met de meegereisde pers. 

Ook die avond was er aandacht voor wat er in Dortmund gebeurde. Nederland en Engeland namen het tegen elkaar op in de tweede halve finale van het EK.

Onze spelers keken ook met grote ogen naar donderdagmiddag, want toen stond de teambuilding op de agenda.

DAG 2

Zomerse ochtendtraining onder een stralende zon

Dag twee van onze zomerstage in Nederland zit er ondertussen op! Vandaag stond er een druk programma op de planning met twee trainingen: één in de ochtend en een tweede sessie later in de namiddag. Maar ook enkele interviews met spelers en vanavond een diner, gevolgd door de EK-wedstrijd Spanje tegen Frankrijk om 21.00 uur.

Ontdek hieronder hoe de trainingen op Nederlandse bodem eraan toegingen! 

DAG 1

Tweede training van de dag

De tweede training van de maandag zat erop. Onze spelers trainden eerder die ochtend in Westkapelle, en later voor het eerst op Nederlandse bodem. De perfecte manier om de eerste stagedag af te sluiten.

Aangekomen in Sint-Michielsgestel

Onze spelerskern zijn op maandagmiddag aangekomen bij onze noorderburen in het Brabantse Sint-Michielsgestel. De komende dagen staan er telkens twee trainingen gepland, op donderdag een teambuilding en op vrijdag een quiz. Zaterdag volgt dan de oefenwedstrijd tegen PSV.

Op maandag stond er nog een tweede training op het programma. In de ochtend trainde onze kern al op Basecamp in Westkapelle.