All news

Doorverkoop tickets Club - PAOK

UEFA Conference League

Donderdag speelt Club de heenmatch van de historische kwartfinale in de Conference League, thuis tegen PAOK Saloniki. Intussen merken we online een stijgende vraag van Griekse fans die een ticket wensen te kopen in Brugse vakken. Ga er niet op in en kleur Jan Breydel blauw & zwart.

Naar aanloop van deze wedstrijd werden vanuit de club reeds strenge maatregelen genomen in functie van de ticketverkoop die in drie fases verloopt. Eerst en vooral kregen zoals steeds alle bestaande abonnees voorrang. Na de voorrangsperiode voor eigen abonnees waren Club ID-houders aan de beurt. In een laatste fase, die momenteel nog loopt, werd de verkoop opengesteld aan fans zonder Club ID die al een account hadden op onze website voor de loting of aan supporters die in het verleden reeds tickets kochten. Ook IP-adressen uit Griekenland krijgen geen toegang tot onze ticketsite.

Verkoop je ticket niet door

Door deze strenge maatregelen stijgt de vraag van Griekse fans op sociale media om tickets van fan tot fan in de thuisvakken over te kopen aan hogere prijzen. Club raadt aan om hier niet op in te gaan voor ieders veiligheid en waarschuwt voor de eventuele gevolgen.

Laat ons allemaal samen de Clubvakken blauw & zwart houden en zo bijdragen tot een geweldige sfeer op een prachtige Europese avond.