All news

Ontdek ons exclusieve vierde shirt

Een tijdje geleden ontwierp Clubfan Stien het shirt van haar dromen tijdens een spannende tekenwedstrijd voor Club Kids. Nu is het ein-de-lijk zover. Zondag treedt FCB aan in 'the Fourth', het exclusieve shirt waar slechts 1000 exemplaren van te koop zijn.

Ruim 500 Clubfans jonger dan 13 jaar tekenden het shirt van hun dromen. De vijf meest creatieve inzendingen namen uiteindelijk deel aan de grote finale in het Basecamp waar een jury, bestaande uit onder andere Hans Vanaken en Club YLA-speelster Saar Verdonck, de knoop doorhakten.

En nu is het van dat. Het design van Stien werd omgezet naar de realiteit en zondag, tijdens de topper tegen Anderlecht, zullen haar helden aantreden in het unieke ontwerp. Ze koos toen voor driehoeken die 'een hoek af' illustreren. en "omdat Club Brugge goud waard is", koos ze voor een gouden randje.

1000 exemplaren

De laatste stuks van 'The Fourth' zijn enkel nog beschikbaar in de Club Shop aan het stadion. In totaal zijn er slechts duizend stuks te verkrijgen. Breng je morgenochtend een bezoekje aan de Open Training? Dan kan je het exclusieve item meteen bemachtigen.