Visual menu

Mission Statement

Club Brugge is een warme familieclub die er elke dag naar streeft om de beste te zijn. Dat zit in ons DNA. Samen strijden we voor elkaar tot het bittere einde, in verbondenheid en trouw aan onze club. Club Brugge is meer dan voetbal. Blauw-Zwart is een manier van leven.

Code of Ethics

Vanuit de noodzaak om verder te bouwen aan wie we zijn als Club Brugge en waar we voor staan, werd een 'Code of Ethics' opgesteld. In een steeds globaler en complexer wordende voetbalwereld willen we als Club onze ethische kernwaarden vastleggen en inspireren in ons dagelijks handelen.

Deze 'Code of Ethics' onderschrijft expliciet de wettelijke kaders waar wij als voetbalorganisatie mee te maken hebben. Daarnaast willen we verder gaan dan het gehoorzamen aan de wet. We willen laten zien dat we ethiek hoog in het vaandel hebben staan en dat ons ethisch DNA de inspiratiebron en toetssteen is voor alles wat we doen.

De 'Code of Ethics' heeft betrekking op iedereen die in welke vorm dan ook betrokken is bij de Club: spelers, coaches, bestuursleden, fans, scheidsrechters, voetbalmakelaars, vrijwilligers, scouts, ouders en familie van (jeugd-)spelers, partners, sponsors en andere medewerkers of betrokkenen.

Download hier de Nederlandstalige versie van de Code of Ethics

Externe vertrouwenspersoon

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een inbreuk op onze Code of Ethics vaststellen, dan kan je contact opnemen met onze externe raadgever, dhr. Ignaas Devisch, hoogleraar filosofie, medische filosofie en ethiek. vertrouwenspersoon@clubbrugge.be

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in