Mission Statement

Club Brugge is een warme familieclub die er elke dag naar streeft om de beste te zijn. Dat zit in ons DNA. Samen strijden we voor elkaar tot het bittere einde, in verbondenheid en loyaliteit aan onze club. Club Brugge is meer dan voetbal. Blauw en zwart is een manier van leven.

Code of Ethics

Vanuit de noodzaak om verder te bouwen op wie we zijn als Club Brugge en waar we voor staan, werd een 'Code of Ethics' opgesteld. In een steeds globalere en complexere voetbalwereld willen we als club onze ethische kernwaarden uitdragen en onze dagelijkse acties inspireren.

Deze 'Code of Ethics' onderschrijft uitdrukkelijk de wettelijke kaders waar wij als voetbalorganisatie mee te maken hebben. Bovendien willen we verder gaan dan het gehoorzamen aan de wet. We willen laten zien dat we ethiek waarderen en dat ons ethische DNA de inspiratie en toetssteen is voor alles wat we doen.

De 'Code of Ethics' heeft betrekking op iedereen die in welke verhouding dan ook bij de Club betrokken is: spelers, coaches, bestuursleden, fans, scheidsrechters, voetbalmakelaars, vrijwilligers, scouts, ouders en familie van (jeugd-)spelers, partners, sponsors en andere medewerkers of betrokkenen.

Download hier de Nederlandstalige versie van de Code of Ethics

Onze kernwaarden

  1. Verbondenheid (Allemoale Thope)
  2. Authenticiteit (Geen Woorden, Maar Daden)
  3. Groots in eenvoud (We Willen An De Kop Stoan)
  4. Trouw (Hand In Hand Kameraden)
  5. Passie (Blauw & Zwart Forever)
  6. Sociale bewogenheid
  7. Verdraagzaamheid
  8. Openheid en eerlijkheid
  9. Integriteit en respect

Externe vertrouwenspersoon

Indien u vragen, opmerkingen heeft of indien u een inbreuk op onze Ethische Code wil constateren, kan u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon, Prof. Ignaas Devisch.

integrity@clubbrugge.be

Hij zal uw correspondentie in alle vertrouwen behandelen.

 

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in