Alle nieuws

Charity Night evenaart recordbedrag van €300.000

In het Bruges Meeting & Convention Centre verzamelden deze avond zo'n 500 Club Partners voor de derde editie van de Charity Night, powered by Allianz. Op de nieuwjaarsreceptie, die sinds 2020 in het teken staat van het goede doel, werd het recordbedrag van maar liefst €300.000 voor Club Brugge Foundation & Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen opnieuw geëvenaard.

Na 'Kom Op Tegen Kanker' en 'Special Olympics Belgium' stond de gala-avond dit keer in het teken van Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen. De organisatie vervult al bijna 35 jaar de allergrootste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende medische aandoening.

Presentatrice Sofie Lemaire en voorzitter Bart Verhaeghe openden het event met een warm welkom en een welgemeende dank. De muzikale omkadering werd dan weer verzorgd door Joost Zweegers van Novastar Solo. Elke tafel, die werd verkocht ten voordele van de twee goede doelen, werd aangevuld met een A-kern speler of een oud-speler van Blauw-Zwart. Verder gingen ook heel wat unieke items onder de hamer van veilingmeester Leo Van der Elst. Zo leverde o.a. een huiskamerconcert van Clouseau maar liefst €32.000 op en zorgde een Basecamp Cup van 50 personeelsleden voor €7.700 extra.

Na de €155.885 van de eerste editie en de €300.000 van vorig jaar, werd het record opnieuw geëvenaard. Het eindbedrag €285.056 werd persoonlijk verhoogd door onze voorzitter. Een geweldige som ten voordele van Club Brugge Foundation & Make-A-Wish Belgium-Vlaanderen.

Bedankt aan alle aanwezige partners!