Alle nieuws

Club Brugge als eerste club in de Benelux op BeReal for Brands

Club Brugge is exact één jaar actief op BeReal, maar door het limiet van 500 vrienden konden we onze exclusieve content helaas niet met iedereen delen. Daar komt vandaag eindelijk verandering in! Het platform verwelkomt vanaf nu bekende personen & brands op uitnodiging. En Club ontving zo'n exclusieve uitnodiging!

De app BeReal is met zo'n 27 miljoen gebruikers ra-zend populair. Elke user ontvangt elke dag op een ander moment een notificatie waarna je twee minuten de tijd hebt om een foto te nemen. Letterlijk: BeReal. En sinds vandaag nodigt het bedrijf ook een select groepje bekende personen en merken uit. Zo ontving Club een exclusieve uitnodiging naast teams als PSG, Manchester City, Borussia Dortmund & Tottenham Hotspur.

Wat mag je van Club verwachten op BeReal? Een dagelijkse dosis aan realiteit van wat er zich behind the scenes afspeelt bij Blauw-Zwart. De eerste persoon die op 't Basecamp arriveert, een kijkje in de keuken, een blik in de kleedkamer of bijvoorbeeld onderweg op de bus naar een match. Alles hangt af van het moment waarop de notificatie tevoorschijn komt.

Wil je elke dag exclusieve beelden te zien krijgen van wat er zich afspeelt op dat ene moment? Zorg dat je de laatste update hebt, volg ons snel via https://bere.al/clubbrugge en misschien word jij binnenkort onze eerste RealFan!