Alle nieuws

Club NXT - RSCA Futures gratis voor Club ID-houders

Challenger Pro League

Blauw-Zwart tegen Paars-Wit. Het blijft iets speciaals. Ook in de Challenger Pro League. Zaterdagavond 9 december ontvangt Club NXT de youngsters van RSC Anderlecht. Als Club ID-houder kan je er gratis bij zijn én er is heel wat te doen op The NEST. 

Wist je dat Christmas @ Bruges dit seizoen vier kerstmatchen telt en de eerste daarvan in Roeselare is? Nu wel. Volgende week zaterdagavond krijg je op The NEST een magisch kerstgevoel en een topper van formaat voorgeschoteld. En kerst, dat stelt natuurlijk maar weinig voor zonder chocomelk en glühwein. Daarom trakteert Club om 19u00, één uur voor de aftrap, met zo'n 50 liter gratis chocomelk en glühwein op 't supporterspleintje. 

Sportief gezien zijn beide ploegen momenteel dicht bij elkaar terug te vinden in het klassement. RSCA Futures volgt op één punt van onze youngsters. Kunnen ze het jaar thuis afsluiten met een overwinning? Jouw steun is meer dan nodig!

Claim hier jouw gratis ticket als Club ID-houder. Andere fans betalen 10 euro. Onder de 18 jaar? Dan kost een zitje slechts 5 euro.