Alle nieuws

Gratis leren reanimeren op matchdag Club-Anderlecht

NHNG - Unibet

Gezondheid

R-TOOL OM TE LEREN REANIMEREN

Ondanks het gure weer zondag, waren heel wat supporters afgezakt naar de #ISaveLives tenten in het Jan Breydelstadion om te proeven van hoe je levensreddend handelt. Deze ervaring op matchdag werd aangeboden door Unibet, Club Brugge Foundation en Club Brugge om de nieuwe AR-tool #ISaveLives te promoten onder de Club Brugge fans.

Elke fan die deze ervaring doorloopt, zorgt ervoor dat de kans daalt dat iemand in zijn of haar omgeving aan een hartfalen sterft. Daar werken we uiteraard heel graag aan mee!” – Peter Gheysen, Head of Foundation Club Brugge.

Doorliep jij de AR-experience met succes, dan kreeg je bovendien een unieke No Heart No Glory-pin. Kans gemist? Surf snel naar noheartnoglory.be en ontvang nog steeds een pin.

UNIBET TOONT HART VOOR SPORT

Al vele jaren zet Unibet zich in op vlak van verantwoord sporten door o.a. de belangrijkste partner te zijn van de ‘No Heart , No Glory’-campagne van Club Brugge Foundation.

"Unibet zet als marktleider in België al jaren stevig in op verantwoord spelen. Ook verantwoord sporten blijft een erg actueel topic. Daarom slaan Club en Unibet de handen in elkaar om naast het voorzien van AED-toestellen en de bijhorende workshops, nu ook het bredere publiek klaar te stomen om levens te redden." - Tom Buttiens, Marketing Manager Unibet.

RED ZELF EEN LEVEN

Benieuwd naar onze lifechanging experience? Doorloop met jouw smartphone deze unieke ervaring en verdien jouw unieke pin!

RED LEVENS