Alle nieuws

Meet our Official Supplier... Bits of Love!

De komende weken zetten we enkele onmisbare schakels in het Blauw-Zwarte team in de kijker: onze zeven Official Suppliers! Vandaag maakt u kennis met Bits of Love, digitale partner van Blauw-Zwart met een unieke expertise…

100% BRUGSE DIGITALE PRODUCTSTUDIO
Op een steenworp van Jan Breydel vinden we Bits of Love, een 100% Brugse digitale productstudio, gespecialiseerd in het omzetten van strategische uitdagingen naar gebruiksvriendelijke digitale producten & games. Een stevige boterham, maar voor Bits of Love is het dagelijkse kost. “Wij adviseren strategisch doorheen het volledige digitale traject én zorgen voor de volledige uitvoering. Dat doen we snel en concreet via prototypes, en gesteund door onze rijke ervaring en research. Onze vernieuwende digitale producten vallen daarbij op door hun gebruiksvriendelijkheid, stabiliteit en resultaatgerichtheid“, zegt Andries De Reyghere, Managing Director bij Bits of Love.

VERLENGSTUK VAN DE ICT-ORGANISATIE
De unieke expertise van Bits of Love is ondertussen ook bij Blauw-Zwart onmisbaar. Dag in dag uit is Club Brugge namelijk aan de slag met complexe data: van fysieke gegevens van de sportieve kern tot gegevens van de Blauw-Zwarte achterban. En dat vraagt om een gebruiksvriendelijke en intuïtieve digitale aanpak. Enter Bits of Love. “Bits of Love is al jaren een betrouwbare partner van Club Brugge. Zowel bij de kwalitatieve ondersteuning rond data en datavisualisatie als bij de ontwikkeling van onze Fan- en Sports-apps toont Bits of Love telkens hun grote toegevoegde waarde als verlengstuk van onze ICT-organisatie”, zegt Jannes Labaere, Chief Information Officer bij Club Brugge.

En de meerwaarde van Bits of Love als digitale partner is ook meetbaar, bijvoorbeeld bij het ontwerp, de ontwikkeling en de uitrol van de gloednieuwe Club-app. Amper één maand na de lancering, telde de app namelijk al 14,4% meer actieve gebruikers, groeide het totale aantal sessies van 450.000 naar 750.000, verdubbelde de omzet van in-app aankopen en steeg de open-rate van pushmeldingen met liefst 58,8%.

Het zijn ronduit indrukwekkende cijfers en een duidelijk bewijs van de meerwaarde van Bits of Love voor het team én de fans van Club Brugge: met behulp van de strategische visie en de technische expertise van Bits of Love slaagt Blauw-Zwart erin om steeds dichter bij de achterban te komen en niet alleen op, maar ook naast het veld een voortrekker te zijn in België.

Ook geboeid door de unieke expertise en digitale aanpak van Bits of Love?

Dankzij het partnership met Club Brugge krijg je alvast een eerste advies van de managing partner & digitale strateeg himself. Stuur bondig een uitdaging van jouw bedrijf naar hello@bitsoflove.be en profiteer van deze unieke mogelijkheid.

CLAIM UW GRATIS ADVIES