Alle nieuws

Voetbalschool, bewegingsschool of sportkampen bij Club NXT? Schrijf je nu in!

Houdt jouw zoon of dochter van voetbal en staat hij of zij te poppelen om ook zelf plezier te beleven op het veld? Lees even verder mee en ontdek welke activiteiten het beste bij hen passen, zowel tijdens het jaar als tijdens de zomervakanties.

Sportkampen Club NXT

Geen zorgen, ook tijdens de zomer kan er gevoetbald worden door de jongsten. Zoon-of dochterlief kan zich niet alleen meerdere dagen uitleven op het veld, maar ook nieuwe skills en vaardigheden ontwikkelen.

De sportkampen zijn zonder overnachting en er wordt gefocust op de technische en motorische vaardigheden van de kids. Jongens of meisjes geboren na 1 januari 2012 zijn welkom tijdens de sportkampen van Club NXT.

Het eerste zomerkamp gaat door van maandag 8 tot vrijdag 12 juli in The NEST, het tweede kampje is reeds volzet. De kostprijs van één kamp bedraagt €150.

Meer info sportkampen

De Voetbalschool

Plezier beleven met andere gemotiveerde spelertjes en tegelijkertijd de vaardigheden verbeteren, dat is de essentie van de Voetbalschool. Er wordt gefocust op de ontwikkeling van elk deelnemertje, maar ook de individuele behoeften zijn belangrijk.

De 5 tot 7-jarigen trainen wekelijks op zaterdagvoormiddag onder begeleiding van gespecialiseerde coaches op de domeinen van de Koude Keuken. Het nieuwe seizoen start op zaterdag 7 september en loopt tot zaterdag 19 april 2025.

Is jouw zoon of dochter geboren in 2017, 2018 of 2019? Dan is de Voetbalschool iets voor hen! De kostprijs van de voetbalschool is €180 voor een volledig seizoen.

Meer info voetbalschool

Club NXT bewegingsschool

Al spelenderwijs voetbal ontdekken en terwijl andere motorische vaardigheden aanscherpen, dat is wat je mag verwachten van de Club NXT bewegingsschool.

Jongens en meisjes geboren in 2020 of 2019 zijn vanaf september 2024 elke zaterdagvoormiddag welkom in de Koude Keuken voor een uurtje sportieve activiteiten. De kostprijs van een seizoen bewegingsschool is €180.

Meer info bewegingsschool