Arnaut Danjuma: “Vaak op geoefend op training”

Arnaut Danjuma besliste al na tien minuten de wedstrijd tegen KV Kortrijk met twee identieke doelpunten, zijn eerste stuks in blauw-zwarte loondienst.

Text: 

“Ik had al een assist gegeven, maar het is een belangrijk moment om mijn eerste doelpunten te scoren. We maakten heel snel de 2-0. Daarna lag het tempo lager, maar we zijn nog goed geëindigd. In de tweede helft hebben we nog de 3-0 gemaakt. We kregen geen doelpunt tegen, dus we hebben het goed gedaan. Mijn twee doelpunten kwamen er na acties die ik al vaak had geoefend op training. En ik ken de historie hier. Ik weet dat mijn voorganger een identieke actie in huis had. Daarvoor ben ik naar hier gekomen om mijn kwaliteiten te laten zien. Goals scoren, assists geven en mijn dribbels tonen om mannetjes te passeren.”

Arnaut Danjuma
Arnaut Danjuma

Zijn keuze voor Club was alvast goed doordacht. “Ik heb me verdiept in de club. Dit is een bewuste keuze om naar hier te komen. Ik heb de fans, de formatie, de staf bekeken en de spelers die hier gespeeld hebben. Ik ben tevreden van mijn komst naar hier en dat het nu zo uitpakt. Ik kijk ook al uit naar de Champions League. Iedereen weet wat er de vorige keer gebeurd is. We gaan er alles aan doen om dat niet te herhalen.” (KN)

Related articles